Cím

"Ha sírni látod a bohócot, tudd meg, hogy miattad sír: arcán gördül végig minden, MIT A SZÍVE MÁR NEM BÍR...." /Annalíz küldte/
A képek nem feltétlen illeszthetőek az íráshoz. Vagy igen, vagy csak vannak. De akár így, akár úgy, az enyémek, mint ahogy a szöveg is.
Elviheted ha kell, nem bánom, csak ahol "leteszed" ott említsd meg, tőlem való!

Keresés ebben a blogban

2017. június 3., szombat

Miért a tehetetlen balfékek?

Bennem felmerült egy kérdés a ma olvasott egyik statisztikai jellegű felmérés után.
No persze azt tudni illik, hogy azt a statisztikát nem én hamisítottam.
Azért lehet benne valami, ha nem is negyven százaléknyi.
Arról van szó, hogy a megkérdezettek negyven százaléka szerint Soros vezeti az országot!
Mármint Soros György!
Hát mit mondjak? Rögtön besza...,, behu..., már persze a röhögéstől. Ok! Ok! Ha nem is negyven az a hiszi, de a kevesebb is sok! Tényleg ennyien beveszik ezt a maszlagot? Tényleg? Tényleg ennyi embert lehet megetetni egy ennyire primitív és ennyire egyszerű gyűlöletkeltéssel, gyűlölet dumával?
És tényleg ennyien nem döbbennek rá az egyszerű és világos tényre, jelesül pedig az "elhiszem"-mel lejáratják az országot, annak kormányát, választópolgárait élükön saját magukkal!
Felmerül ugyanis! Dobódik a kérdés!
Ha negyven százalék elhiszi, akkor a maradék hatvan miként tűrhet meg egy ilyen impotensen tehetetlen balfasz bagázst az ország élén akik még egy embertől sem képesek megszabadítani az országot ? Sőt ...!
Sőt! Nem képesek megszabadítani saját magukat sem? Hisz ha Soros György kormányoz akkor azt rajtuk keresztül, általuk, tudtukkal teszi. Nagyrészt legalább is! Mert nehogy már azt mondja bárki is, hogy Soros az ellenzéken keresztül vezeti az országot! Mert ha igen, akkor mi a fasznak a kormány?
Visszatérve az állítólagos negyven százalékhoz. Feltételezem ez a negyven százaléknyi emberfő zömében a kormánypárti, vagy ha nem hát jobbos.
Akkor volna egy nagy kérdésem! Tessék nekem megválaszolni!
Önök a negyven százalék mit látnak ebben a tehetetlen bagázsban akik nem képesek egy embertől visszaragadni a kormányzást, nem képesek az országot maguk irányítani? Akkor mi végre tartják hatalomban őket? Miért bíznak bennük? Miért nem vonják meg tőlük a bizalmat?
Nem látják a furcsaságot? Soros kormányozza az országot, ezek meg csak száj-karatéznak, Soros-ügynököznek, árulóznak s ezzel gyakorlatilag akkor az önök hite szerint azt mondják, nem mi kormányzunk hanem azok! Soros meg az ügynökei!
Akkor megkérdem még egyszer!
Minek kell önöknek ez a szájaló, impotensen béna, tehetetlen és balfasz bagázs akik helyett Soros kormányoz? Minek?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése