Cím

"Ha sírni látod a bohócot, tudd meg, hogy miattad sír: arcán gördül végig minden, MIT A SZÍVE MÁR NEM BÍR...." /Annalíz küldte/
A képek nem feltétlen illeszthetőek az íráshoz. Vagy igen, vagy csak vannak. De akár így, akár úgy, az enyémek, mint ahogy a szöveg is.
Elviheted ha kell, nem bánom, csak ahol "leteszed" ott említsd meg, tőlem való!

Keresés ebben a blogban

2017. augusztus 21., hétfő

A hallgatás ára (MSZP)

Miért a hallgatás? Miért a csend? Miért kussoltok?
Tátrait, Császyt bevarrták!
Sokan beszélnek koncepciós perről. Sokan! Köztük neves jogászok, volt büntetőbírák!
Beszélnek már arról is, hogyha Handó addig-addig tologat egy ügyet míg sikerül megfelelő helyre, megfelelő bíró elé tologatnia akkor sokkal szigorúbb ítélet lesz a vége. Sőt!
Ebben az ügyben még az alkotmánybíróság is jogellenesnek mondta ki az ügytologatást! Sőt! Most már nyíltan beszéli,k s nem csak a folyosói pletykaoldalon, hogy a két elítélt azért mehet börtönbe, mert nem vallottak Gyurcsányra!
Én nem citálok ide jogi érveléseket, jogászok véleményét, bírók véleményét az eljárással kapcsolatosan. Azok fellelhetők az interneten!
Csak azt nem értem, miért burkolódzott mély hallgatásba az MSZP?
Ebben az ügyben a történésekkor, ugyebár Gyurcsány vezette kormány volt, s hát ha most a szocialista párt felháborodik Tátrai és Császy elítéltetésén akkor áttételesen de Gyurcsányt is védi? Ez a baj?
Én értem, hogy a szocialista párt minden fronton el akar határolódni Gyurcsánytól és a neve fémjelezte kormányzástól, de .. De ezen az áron is?
Mert most az ár az, a látszat az, odadobnak a Gyurcsány ellenesség oltárára áldozatnak két olyan embert, kiket büntetőjogilag túláraztak, túlmértek!
Ennyit egyszerűen nem érdemelnek! Ha érdemelnek is valamit -mert azért én jogász nem vagyok- de ennyit biztosan nem. Azt, hogy biztosan nem, merem én is vallani, mert a koncepciós pert emlegető, bizonygató jogászok érvelése számomra laikus számára is érthető, elfogadható.
Ebből így a hallgatás áraként az jön le -nekem legalább is-, hogy az MSZP koncként odadob két embert a farkasoknak s a kussolás azt mutatja elárulták őket is, Gyurcsányt is ismét és a Gyurcsány vezette szocialista kormányt is ismét!
Most akkor gondolkodóba estem!
Miként is bízhatnék egy olyan alakulatban, akik ha nekik pillanatnyilag az kedvez, akkor elárulják a volt embereik, a volt vezetőjük, a volt kormányuk?
És ez nem szimpátiáról szól bárki iránt is, hanem elvről!
S ami még nagyon nagy baja, hozadéka a kussolásnak. Mégpedig az, hogy míg Tátrai és Császy a nemzetközi fórumokon küzd az igazáért addig a küzdelmük a lakájmédia meg sem említi, viszont a Gyurcsány éra két funkcionáriusa elítéltetését naponta fogják szajkózni és mélyen bevésik a balga tömegeknek!
Kik szólhatnának az igazságról, és nem mellesleg értük is, azok meg hallgatnak.
Ára lesz ennek a hallgatásnak! Nagy ára! A csekélyke bizalomból bizalom vesztés.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése