Cím

"Ha sírni látod a bohócot, tudd meg, hogy miattad sír: arcán gördül végig minden, MIT A SZÍVE MÁR NEM BÍR...." /Annalíz küldte/
A képek nem feltétlen illeszthetőek az íráshoz. Vagy igen, vagy csak vannak. De akár így, akár úgy, az enyémek, mint ahogy a szöveg is.
Elviheted ha kell, nem bánom, csak ahol "leteszed" ott említsd meg, tőlem való!

Keresés ebben a blogban

2017. augusztus 23., szerda

Vérnyugger (akár a vérfarkas)

Olyanok akár a vérfarkasok, csak nem a telihold kelti őket életre. Hanem a szándékosan gerjesztett, életre keltett gyűlölet, a butaság, a gonoszság, és ugyanezek belőlük, mert már bennük lakozott.
Érveltem én már a bölcs indiánnal és a lélekben lakozó két farkassal. Az lesz az erősebb amelyiket a lélek gazdája bővebben táplálja!

Elolvastam én többször is Vona Gábor szólását a nyugdíjasok egy rétegéről s hát nem vettem magamra. Ugyan miért vettem volna?
Nem nekem szólt! Kikhez szólt azok meg most újfent "vért akarnak inni" pedig Vona Gábornak igaza volt. Nem látok okot a bocsánatkérésre.
Sajnos, de igaz, vannak szép számmal -vagy nem szép számmal- vérgőzös nyugdíjasok. Hogy miért lettek azzá?
Azt gondolom ebbe nem érdemes belekezdenem mert soha nem érnék a végére.
Tán egy Winnetou méretű kötetbe ha beleférne. Merthogy vannak közös pontjai az "elhülyülésnek" és vannak egyéni gondjai.
De amit részemről mindenképp szeretnék megemlíteni az pedig az a dolog, hogy most ez szinte már vezető hír lett s ezzel foglakozik szinte az összes írott, képi média, politikusok és persze a "nagyok pártja". Utóbbinak érdeke,a többit meg nem értem!
Felesleges velük foglalkozni!
Egyrészt mert nincsenek annyian! Másrészt mert ők már más nyelven nem értenek mint a gyűlölet nyelve. Menthetetlenek! Vérnyuggerek!
A vérfarkasokat sem lehet kigyógyítani.
Harmadrészt meg nem is érdemes kísérletezni a kigyógyításukkal, mert legfeljebb ha annyiban gyógyíthatóak, hogy kigyógyulnak az egyik "zászlóból" és átállnak a másik alá! "Vérért" ott is! Ha átállnak is csak ütni, ölni, akasztani, lincselni akarnának, mert más érvrendszert nem ismernek. Elveszett lelkek.
Sajnos nekik a zászló mindegy! Lehet azon vörös csillag, lehet narancs, de lehet akár nyilaskereszt, vagy horogkereszt is.
Sajnos nekik sem a zászló, sem az igazság, sem a békesség, sem a haza üdve nem szempont! Szempontjuk a gyűlölet érzés! Az pedig most adott! Vastagon!
Most pedig lehet nekem ugrani mint Vonának. Úgysem voltam még vele egy platformon!

Én azt gondolom, a vérnyuggerek egy hangos és látványos kisebbség, látványnak nem szép jelenség, hangjuk nem ér az égig csak Orbánékig, viszont menthetetlenek.
Ott a többség! Tessenek velük foglalkozni, őket megnyerni s meghallgatni.

2 megjegyzés:

  1. Köszönöm szépen Panni! Legalább már ketten vagyunk egy véleményen. ... De nem ám! Tudom, sokkal többen, csak efféle dolgokban, szókban igen sokan nem mernek megnyilvánulni.
    Az a fránya félelem! Arról kellene leszokni! Szégyen gyalázat, ha az embernek a saját hazájában a saját maga által választott vezetőitől kell félni. Akkor el velük!

    VálaszTörlés