Cím

"Ha sírni látod a bohócot, tudd meg, hogy miattad sír: arcán gördül végig minden, MIT A SZÍVE MÁR NEM BÍR...." /Annalíz küldte/
A képek nem feltétlen illeszthetőek az íráshoz. Vagy igen, vagy csak vannak. De akár így, akár úgy, az enyémek, mint ahogy a szöveg is.
Elviheted ha kell, nem bánom, csak ahol "leteszed" ott említsd meg, tőlem való!

Keresés ebben a blogban

2017. augusztus 4., péntek

Nemzeti ... (bírók)

Nemzeti ... locsolócső! Ettől hát be kell szarni!
Istenemre! Amikor megláttam úgy elkapott a röhögés, alig bírtam a fényképezőgépet előkaparni. Megjegyzem nem egy magánkézben lévő szikesen tekerték össze, hanem ...
No! Nem árulkodok! Tessék nyitott szemmel járni!
Nemzeti szemeitek eme nemzetre vessétek!
És az ő termékeire!
Mert van ugye nemzeti trafik, meg nemzeti ...
Húúúú! Nem is sorolom!
Egyet azonban előre bocsájtok, mielőtt nekem esne egy tucatnyi hazafi mint tóth az öreganyjának, hogy semmi bajom a nemzeti öntudattal! Mondom! A nemzeti öntudattal!
Csakhogy ez nem az!
Sem a nemzetiszínű locsolócső, sem az, hogy mindenüvé nagy Magyarország matricákat -főleg ha fordítva- aggatnak egyesek, meg árpádsávos lobogókat, meg a Horthy-féle Magyar címert, ... Tudjátok ugye? Azt az angyalkásat!
Persze, persze! Régebben is voltak vakbuzgók akik mindenhová kirakták a nagy vöröst lobogni. Nekik volt utána a legkönnyebb. Ott volt a zászlótartó, csak ki kellett cserélni. Meg a pofájukat is. Illetve hogy mit skandálnak, ordítoznak vele.
Meg oszt nem is az a nemzeti öntudat, hogy minden elé odaakasztjuk a nemzeti megnevezést. Például a Nemzeti együttműködés R...
Na! Azóta lett nekem az egésszel tele a locsolócsövem! Csak az enyém nem trikolóros! De azon sem csodálkoznék, ha már valahol varrnák a háromszínű fa... locsolókat!
Tetkó szalonosak figyelem! Adtam egy ötletet. Egy piaci rést! Ingyen!
Szóval! azóta lett tele. Mert ez a NER, ez mindenre törekszik csak az együttműködésre nem. Mellesleg, szarik a nemzet egy nagy részére! Mert aki nem hajol be és nem hagyja magát szó nélkül és mosolyogva farkazni a nemzet rendszernek, az nem magyar! Azt kirekeszti az együttműködés! Kirekeszti a rendszer!
Ha kirekeszt az együttműködés is és a rendszer is, akkor mitől lenne nemzeti?
Egy nagy vastag és hosszú Muraközi lóágyékot!
Azért Muraközit, mert az tényleg magyar, még ha nem is nemzetiszínű a farka!
Most pedig készül az újabb nemzeti!
A nemzeti bíróságok! Hiába áll ki a kamerák elé a Fidesz angyalarcú (Gulyás) megmondó embere! Ő sem tudja meggyőző képpel hazudni! Józan ember, gondolkodó ember el nem hiszi, hogy nem arról van szó, megtömni a bíróságokat Fideszhez hű, elkötelezett, az ő fogalmaik szerinti nemzetiszínű bírókkal. ... Gyalázat!
A NER, nem a nemzet, nem az együttműködés, ellenben egy rendszer.
Egy rohadtúl veszélyes rendszer, a Fidesz rendszere!
A kirekesztés, a kisajátítás, a gyűlöletkeltés, a szembefordítás, a megosztás, a törvények önkényes alkalmazásának, ha úgy tetszik az önkény rendszere!
Meghirdették: "Legyen béke, szabadság és egyetértés!"
Azóta nincs békesség, egyre fogy a szabadság (mérd le a sajtón) és nincs egyetértés!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése