Cím

"Ha sírni látod a bohócot, tudd meg, hogy miattad sír: arcán gördül végig minden, MIT A SZÍVE MÁR NEM BÍR...." /Annalíz küldte/
A képek nem feltétlen illeszthetőek az íráshoz. Vagy igen, vagy csak vannak. De akár így, akár úgy, az enyémek, mint ahogy a szöveg is.
Elviheted ha kell, nem bánom, csak ahol "leteszed" ott említsd meg, tőlem való!

Keresés ebben a blogban

2017. augusztus 25., péntek

Igazi megtorlást!

Ez nem lehet! Ennyi? Csak ennyi? Tőlünk csak ennyi telik, hogy visszahívjuk konzultációra a nagykövetünk a sértegető meg maradhat amíg akarják? Na ne már!
Követelem, hogy azonnali hatállyal utasítsuk ki az országból egyrészt a sértés okán, másrészt mert alkalmatlan az ilyen politikai felkészültséggel bíró egyén a diplomáciai munkára!
Alkalmatlan, mert diplomata létére annyi fogalma nincs erről az országról a politikai kultúránkról, hogy felfogja itt nem mondunk igazat! Itt nem! Határainkon belül semmiképp! Kívül meg már minek?
Annyi felkészültséggel nem bír, hogy tudja, a mi politikusaink addig vannak a csúcson, addig népszerűek és addig csinálhatnak bármit, míg hazudnak reggel este, közte meg pláne, és hacsak nincs ágynyugalom akkor éjjel is.
Addig jó nekik, míg ezt teszik. Ez az ő titkos fegyverük! Nem tudta nagykövet úr?
Titkos fegyver! Nincs kibeszélés. Ez politikai alapvetés minálunk!
Volt itt egyszer egy miniszterelnök is, aki elszólta magát ... repült is! Addig tehetett amit akart, addig jó volt nekünk, csűrhette, csavarhatta, no de kibeszélni?
Elmeszeltük érte egy életre!
Mégis, mit képzelt a nagykövet úr? Azt hitte tán, hogy rá nem vonatkoznak a magyar törvények? Írottak s íratlanok egyaránt? Aki leül a mi asztalunkhoz, az a mi lapjainkkal, a mi szabályaink szerint játsszon! Az nem mentség, hogy nem magyar állampolgár! Sőt!
Azért jöhetett ide, azért etettük, itattuk, hogy vigye a jó hírünk! Csak azt!
Azért mert nagykövet valaki, nem veheti el a magyarok hazugságait!
Micsoda dolog az, felhánytorgatni a vendéglátónak, hogy az ajándékba hozott lét mire osztja? Még hogy nem pénzelhetik a korrupciót? Micsoda beszéd ez?
Egyrészt nálunk olyan nincs -magát a kifejezést sem tudjuk értelmezni- másrészt meg ha mi az ajándékot térkőre akkor térkőre, ha kisvasútra akkor kisvasútra, ha meg továbbajándékozzuk akkor ... "oszt jó napot"!
Nevetséges kivagyiság, hogy egy operettország operettkövete akarja megmondani a magyaroknak, hogy mit hová és főleg mit mikor s kinek!
S ezek után annyi csak, míg itt tartózkodik a nagykövet úr -a véres szájával egyetemben- addig nem kívánatos személy a külügyminisztériumban?
Érthetetlen!
Meg azok után, hogy a mi magyarok által oly hőn szeretett kormányunk, ellenség kreálásával vádolja? Nem szégyenli magát?
Mi mindenkit szeretünk, befogadók vagyunk, nem antiszemiták, nem rasszisták, szeretetet adunk, várunk és békevágyunk töretlen!
Itt a legjobb bizonyíték! A történtek ellenére sem rohanjuk le Hollandiát! Sőt!
Még a nagykövetüket sem ültetjük be egy katapultba és lőjük át a határon!
De ez így tovább nem mehet! Végre igazán példát illene statuálni, igazi megtorlás kellene legyen! Lássa meg és értse meg végre a világ, hogy ezt az országot igaz szittya vitézek lakják, ez egy szittya ország a mi turulmadarunk nem növényevő!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése