Cím

"Ha sírni látod a bohócot, tudd meg, hogy miattad sír: arcán gördül végig minden, MIT A SZÍVE MÁR NEM BÍR...." /Annalíz küldte/
A képek nem feltétlen illeszthetőek az íráshoz. Vagy igen, vagy csak vannak. De akár így, akár úgy, az enyémek, mint ahogy a szöveg is.
Elviheted ha kell, nem bánom, csak ahol "leteszed" ott említsd meg, tőlem való!

Keresés ebben a blogban

2018. szeptember 14., péntek

Ellenzéki tüntetés? Ellenzéki?

Giga tüntetés? Ellenzéki?
Istenemre, nem értem!
Miért ellenzéki, amikor az ellenzéki pártok közül csak kettő szervezte, kettő jelezte a részvételi szándékát és éppen ezért nagy valószínűséggel csak az ő szimpatizánsaik mennek majd el?
Mitől lesz giga -hacsak nem lesz tivornya is
közben-, ha a húszezer jelentkezőnek talán ha elmegy a fele? Eddig is így volt.
Majd ha a sétafika, mellébeszélés lement, akkor a híradásokban megjelenik, hogy megjelent az ellenzék tüntetésén háromezer ember és azok is eloszlottak fél órán belül. Majd a CÖF ennek hatására szervez egy "békamenetet" (mert a stílusuk ott van a feneke alatt), azon megjelenik ötezer ember és a sajtó beszámol ötszázezerről!
Ezt lehetne talán mostanra, ha nem is elkerülni, de ellehetetleníteni azzal, hogy az ellenzék szó alatt nem mindig csak egy két pártot értenénk, ha a választások óta is nem az lenne a főcsapásuk iránya, miként lehetne a másikat megszopatni, ellehetetleníteni, lejáratni!
Milyen alapon sajátítja ki egy rendezvényre az ellenzékiséget egy-két párt? Mondják egyértelműen azt ami van. Ezt az MSZP és a DK szervezi egyeztetve. Slussz!
A többi ellenzéki meg szarik az egészre! ... Különben miért is? A szervezők miatt?
Tisztelt ellenzéki pártok!
Az országgyűlési választások óta nem mutattatok fel semmit, csak rámutattatok valamelyik szintén ellenzékben lévőre! Nem kerestetek semmire megoldást, csak felelősöket próbáltatok kreálni! Miért?
A Fidesz nyolc esztendeje dúlja az országot és ti nem csináltatok semmit! De semmit!
Az nem kérdés, hogy jobban rühellitek egymást, mint a Fideszt.
Legalább tízezer milliárd forint érkezett az EU-tól Magyarországra az elmúlt 12 évben. Ez naponta nagyjából 2 milliárd forint, kicsit több! Hová lett?
Saratok van benne? Saratok van benne, és épp ezért nem erre keresitek a választ, hanem arra ami a kutyát sem érdekel, de ha mégis, hát majd eldönti maga, vagy ha nem tudja, hát leszarja!
Megy tovább, mit megy, dübörög a gyűlölethullám, és ti nem tesztek ellene semmit, inkább erősítitek! Orbán kettészakította az országot: -aki velem van, és aki nincs velem az ellenem táborra.
Az ő szarházi tematikájuk szerint fogalmazva, hazafiakra és hazaárulókra.
Ti pedig ahelyett, hogy végre komolyan tennétek ez ellen valamit, ezerfelé daraboljátok az Orbán és csürhéje által kiközösítetteket.
Menjen veletek tüntetni a durrogó villám!

"A Sargentini-jelentést megszavazó ellenzéki pártok mennek a tüntetésre, vagyis az LMP-t nem is hívják, mert az ő képviselőjük nem szavazott, a jobbiké pedig tartózkodott."

Ezért nem! A választások előtt is, a kampányban is, a vereség óta is, nektek a legnagyobb feladatotok egymás kirekesztése.
Hányan is jelentkeztek be Karácsony Gergely hívására? Ezren sem? Hányan is jelentkeztek be Gyurcsány Ferenc hívására? Ötszázan sem? És az MSZP hívására, ...
Mi a szart akartok? Hol vannak nektek támogatóitok amit fel akartok mutatni egy tüntetésen, később meg majd az EU parlamenti választáson?

Ezzel a tempótokkal gyúrva, a Fidesz az EU-s választást 98 százalékkal fogja nyerni!

Hagyjatok ezzel fel! Célt jelöljetek! Célt! Ne pártszimpatizánsokat hívjatok -mert az nektek nincs- hanem a célokkal egyetértő olyan állampolgárokat akik nem értenek egyet a Fidesszel, de egyetértenek az általatok megjelölt célokkal. Legyenek azok a kurva célok megvalósíthatóak és keressétek hozzá azokat az embereket akik tesznek is majd érte, ha nem kell beállni egy lejáratott jelkép alá. Elbuktatok! Csúnyán elbuktatok! Vegyétek már végre tudomásul.

9 megjegyzés:

  1. Mennyire igazad van! Sajnos! Az ellenzék egy nagy nulla, nem is létezik. És ha ez így megy tovább, nem is lesz soha. Mindenkinek szép, és jó itt minden. Akinek nem, az elmegy. Ma ez a megoldás. Aki meg nem léphet odébb, az jól megszívja, kivéve a politikai elitet. Meg a Mészáros Lőrinc féléket. Övék az ország, övék a hatalom, na, és a dicsőség.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ha pártokról beszélünk akkor nagy nulla! Sajnos!
      Sajnos az a helyzet, hogy van itt ellenzék bőven, csak akik fennen hirdetik az ellenzékiségüket, azok nem képesek sem összefogni, sem maguk mellé állítani az igazi ellenzékieket. Sajnos igazad van! Én sem látom, hogy változás volna várható. Jelei sincsenek.

      Törlés
    2. Elképesztő, ahogy meg lehet vezetni embereket, még azokat is, akikről soha nem gondoltad volna. A választás idején csak tátottam a számat, amikor körülöttem mindenki migránsozott. Hogy a Fidesz legalább nem engedi be őket, megvédenek, mi lenne velünk ha...
      Na, és a Soros...Meg sem hallgatták a normális érveket. Az utcasarkon ott álltak a Fidesz fanok, papírral, tollal, és kérdezősködtek, aztán behúzták a rublikákat. Ez kellett csak a vidéki, idős, esetleg megfélemlített embereknek. Mit gondolsz, miért álltak rá egy-két évvel a választások előtt, hogy rengeteg háztartásba ingyen bekerült a Mindig TV? Lehetne ezt ragozni, de az ellenzék többsége is a "futottak már" kategóriába tartozik, mindenki a maga pecsenyéjét sütögeti, és talán nem is akarnak komolyan összefogni. Láttuk a példát, csak arra nem jövök rá, hogy így, ebben a formában, mit akarnak most, a sehová sem vezető tüntikkel. A képviselők meg jókat szundikálnak, ha egyáltalán méltóztatnak befáradni a milliós fizetésükért a munkahelyükre.

      Törlés
    3. Sajnos minden szavad igaz! A mai nem megadta a választ. komolyan összefogni? Még a látszatát sem akarják! Gáncsoskodnak egymással szembe s nem a célt nézik. Úgy látom én is ahogy Muzsi Attila. Ez egy beteg társadalom! Nagyon beteg!

      Törlés
  2. Kicsikét kacagok most, de nem hangosan, nehogy a mélyen alvó ellenzéket felriassza a lárma...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nyugodtan, hangosan is! A mélyen alvó ellenzéket semmivel nem lehet felriasztani. Nap mint nap van olyan esemény, eset, cselekedet ami nagyot szól, de az ellenzék vagy süket, vagy néma, vagy mélyen alszik, vagy hülye.

      Törlés
  3. Ketté szakított ország? Ha igaz, amit a román lapok írtak, hogy ezren tüntettek, az azt jelenti, hogy az ország teljes összhangban és harmóniában él.
    Ha száz százalékban is igaza lenne dicső vezetőtöknek, akkor sem szabadna nulla kritikus szemlélettel mindent elfogadni, az egy beteg társadalomra vall.
    Hétről hétre csak ámulok, hogy milyen meredek szónoklatok és világmegváltó tervek hagyják el királyotok ajkát, és mennyire vágyik az európai egységet megbontani.
    Mikor fog megállapodni a magyar nép, ha örökké háborúba viszik? Vagy tán ilyen verekedős ez a nép?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ma már csak pár százan. Nincs összetartás, nincs összefogás. Jó kérdéseket tettél fel. Sajnos én nem tudom megválaszolni. Csak ámulok én is! Végül is megadtad a pontos kórismét, ez egy beteg társadalom.

      Törlés