Cím

"Ha sírni látod a bohócot, tudd meg, hogy miattad sír: arcán gördül végig minden, MIT A SZÍVE MÁR NEM BÍR...." /Annalíz küldte/
A képek nem feltétlen illeszthetőek az íráshoz. Vagy igen, vagy csak vannak. De akár így, akár úgy, az enyémek, mint ahogy a szöveg is.
Elviheted ha kell, nem bánom, csak ahol "leteszed" ott említsd meg, tőlem való!

Keresés ebben a blogban

2019. február 15., péntek

A nap gyógyító ereje

2019.02.15. Kaposvár

Ez is Kaposvár ugyebár. Nem mintha másutt nem lenne efféle látvány (sors), de mert ez a fotó kaposvári, hát ezt kell mondjam. Közeledik a tavasz.
Nappal, a napon, már egészen jó.

Elsőre az ugrott be, biztosan felrakták magukat tölteni. És nem a tudatmódosítóra gondoltam, hanem a naphőre. Átmentek kicsit napelembe, begyűjtik a hőt, mert éjszaka azért még szálldosnak a mínuszok.
Ha jól sikerül a feltöltés, akkor tán az idén már nem fagynak meg!

Erről meg az jutott eszembe, hisz nálunk már gyakorlatilag megszűnt a szegénység!
Ezt nem én állítottam! Ezt azok állítják, akik öntik a lóvét a a fociba, stadionokba, külhonba mindenféle felújításokra, támogatásokra, hozzájárulásokra, üzemeltetésre, meg effélék. Ide egy stadiont, oda egy templomot, amoda egy kórházat, és így tovább!

Demagóg duma mi? Annak hallik? .... Hát nem!
A demagóg jelentése: népámító, lázító.
A "nagykurva" helyzet az, hogy itt azok a népámítók, akik elhitetik rengeteg emberrel, hogy itt olyan kurva jól megy már minden, hogy annyira dübörgünk és teljesítünk, hogy nincs már más dolog mint segíteni mások problémáin.
Oszt majd addig ámítják a népet, míg majd igen sokan fellázadnak.

Nekem meg mindig csak az akad, hogy megyek megyek, nem figyelek, és belebotlok az ország két még megmaradt -mert megszűnt ugyebár- szegény emberébe!
De ha már csak ez a kettő van, miért pont Kaposváron?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése