Cím

"Ha sírni látod a bohócot, tudd meg, hogy miattad sír: arcán gördül végig minden, MIT A SZÍVE MÁR NEM BÍR...." /Annalíz küldte/
A képek nem feltétlen illeszthetőek az íráshoz. Vagy igen, vagy csak vannak. De akár így, akár úgy, az enyémek, mint ahogy a szöveg is.
Elviheted ha kell, nem bánom, csak ahol "leteszed" ott említsd meg, tőlem való!

Keresés ebben a blogban

2019. február 1., péntek

Ugye nem azt gondolod ....

Ugye nem gondolod komolyan, hogy ezzel valami óriási tettet hajtottál végre? Ugye nem gondolod azt, hogy ez egy komoly cselekedet? Ugye nem gondolod azt, hogy ezzel -a rongálást leszámítva- bármit is el lehet érni?
Ugye azt végképp nem gondolod, hogy ettől te valamiféle ellenálló lettél, pláne hogy forradalmár, avagy valami népi hős?
Ugye nem gondolod komolyan, hogy ezzel majd megváltoztatod a rendszert, hogy ettől lesz más a politikusok beszéde, vagy a közbeszéd, és ugye azt sem hiszed, hogy ezzel megváltoztatod a rendszert?
Áruld el! A festékbolton kívül voltál te máshol is, ahol kifejtetted, megmutattad az ellenérzésed, ellenvéleményed? Voltál valaha is tüntetésen, demonstráción, gyűlésen?
Mond mit mutattál meg? A kurva nagy "bátorságod", az éj sötétjében amikor már rajtad kívül egy lélek sincs az utcákon? Ennyi telik? nem több?
Mond csak, amikor szavazni kell, akkor is csak ennyire vagy "bátor"?
Elmész egyáltalán? S ha elmentél akkor ott is rajzolsz a szavazólapra?
Azt is megrongálod? Tudod, hogy akkor érvénytelen? Tudod, hogy akkor nem adtad a voksod a változásra, változtatásra?
Áruld már el, tudod te egyáltalán, hogy mit akarsz? Van neked saját, megjeleníthető véleményed, vagy csak megtestesíted azt ami mások száján kifolyt?
Akarsz változtatni? .... Ha akarsz, akkor ez nem az az út!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése