Cím

"Ha sírni látod a bohócot, tudd meg, hogy miattad sír: arcán gördül végig minden, MIT A SZÍVE MÁR NEM BÍR...." /Annalíz küldte/
A képek nem feltétlen illeszthetőek az íráshoz. Vagy igen, vagy csak vannak. De akár így, akár úgy, az enyémek, mint ahogy a szöveg is.
Elviheted ha kell, nem bánom, csak ahol "leteszed" ott említsd meg, tőlem való!

Keresés ebben a blogban

2019. július 29., hétfő

Ha benéz a ló az ablakon!

Bizony! És nem elég, hogy benéz, de még tud olyan hülye pofát is vágni amitől kinyúlsz!
Hát én ma kinyúltam! A röhögéstől!
Ennyit egy nap nem mostanában röhögtem!
Csúcs! Köszönet érte! ... Elmeséljem?
Különben meg kit izgat a ... Elmesélem.

Van ez a Kaposváriakért nevet viselő "minek nevezzelek"? Nem az igazi, hanem a gyenge utánzatnak indított ... dehogy is utánzatnak! Nagyon jól tudható az indításuk okát! Lejáratás!
Teljes a siker! Zseniális rutinnal, hozzáértéssel járatják le magukat!

A sztori.
Ma telefonos eszmecserénk során gratulált egy kedves "bűntárs", hogy az elektronikus portált összecirkáló gittegylet megemlékezett rólam. Hurrá! Ingyen reklám!
Nekem az ingyenreklámmal egy bizonyítvány arról, hogy érdemes csinálni, nekik meg egy szegénységi bizonyítvány arról, ehhez sem értenek!
Annyira balfaszok, ami érdemes a megörökítésre!

Idézem!
És megjelölöm a pontos eredetforrást is, mielőtt elrohannak ügyvédhez!
Meglehet így is. Jó utat!

"Olvasátok Józsi blogját, ha valódi tartalomra és mondanivalóra vágytok! ui.: Könyörgünk valaki mondja már meg, hogy hogyan kell kimondani ennek a médiumak a nevét? Mi az a TÜKÖRROKUT⁉️⁉️⁉️⁉️⁉️⁉️ Aki megmondja, azt a Frici meghívja a Kossuth téri nyilvános wc-ben egy túró rudira!"
(Kaposváriakért: www.facebook.com/kaposvariakert/ ), bejegyzés: 2019.július.24. 1:03.

S mert ismerem a fideszes, jellemes észjárást, például, hogy utólag belenyúlnak és ezzel módosítják a párbeszédeket, hát kimentem a hozzászólásaim is.
(Az egy szem hozzászólójuk szövegét nem, mert az akkora baromság, mint ide Szentpétervár! De arra jó, tudjátok bizonyítani, rajtatok a világ szeme.
Még ha világtalan is!)
Ha netán érdekel valakit ama hozzászólás, hát ugorjon be a portálra röhögni!

Íme az enyémek!
-Hűűűű! Hogy itt mindenki milyen szellemes! Temető mellett születtetek? 🤣
Nem lenne az annyira bonyolult, már persze annak aki mer tükörbe nézni! Nektek miért nem megy? 🤣 Ritkán folyamodok efféléhez, mert magam is vétek néha a helyesírás szabályai ellen, de azért az olvassátok szó az nem annyira bonyolult szabály. No meg a médiumnak szó sem és TUKORROKUT sem. Ha már be is linkelitek, akkor hogy nem megy lemásolni? 🤣
Nincs gond fiúk! Soha nem késő tanulni! Iratkozzatok fel rendszeres olvasónak a ...tükör...-be. Ha már sajátotok nincs normális, még oldalt is lopnotok kell! Ej, ej! 🤣

-Nagyon rég mulattam ilyen jól! Hálás köszönetem!
Nem akarok ide is feliratkozni, ezért ha kérhetnék a továbbiakban értesítést ha reklámoztok? Megírhatjátok a blogon is, vagy személyes üzenetként! 🤣🤣🤣🤣🤣

Az egy szem hozzászólónak:
-Ejnye, ejnye Zsuzsanna!
Múltkor megbeszéltük, figyelmesebben olvasol és megpróbálsz megküzdeni a szövegértéssel.
Látod, látod! Ez van ha a saját fejed után mész, és nem várod meg a központi állásfoglalást amit lehet ismételgetni!

Az komoly fizikai ismereteket feltételez, hogy valaki elkezd egy falat kívülről mosni és a fal mögött rejtező trafó meg agyonvágja! Mi lenne esőben? 🤣🤣🤣

De semmi gond Zsuzsanna!
Ezzel az ostobasággal pont a portál színvonalába illesz! Én a helyedben megpályáznék egy segédszerkesztői posztot! 🤣

Eddig. Innét már a következtetések, tanulságok.
Nos hát, kedves portált összecirkálók!
Ha a cél az volt, hogy ráuszítsátok a blogra a fideszes trollokat, nem látom a nyomát! Nulla siker! Egy szem hozzászólót tudtok a férc alatt felmutatni és egy lájkot. Remélem nem került sokba!
Ha bevállalnátok magatok a felesleges hozzászólásokat a blogon, az melós lesz és értelmetlen is, mert megoldom.

Hálás köszönetem a jól sikerült, szórakoztató napért! Az ingyen reklámért! Utóbbi azért a reagálásokat figyelve gyenge! Ha bármelyik blogom, bármelyik bejegyzésére is mindössze ennyi volna a reakció, hát bezárnám!

Ez utóbbit fontolgassátok ti is!
Ugyanis a helyzet az, hogy ezzel a színvonallal nem a Kaposváriakért Egyesületet - az igazit, a hivatalost járatjátok le, ellenben magatokat nagyon!
Jó tanács csak. Most az egyszer!
Oszt amúgy, ha rám hallgattok, hát azt csináltok amit akartok! Csak értelme nincs.

Ennek a sztorinak két tanulsága van számomra!
Az egyik az, amit a "bűntárs" is mondott, ha célszemély lettem akkor jól csinálom!
A másik pedig az, hogy eszerint nálatok még ellenzékiként vagyok a nyilvántartásban!

3 megjegyzés:

  1. Ajaj!!! Ezzel a névvel, hogy Zsuzsanna, nem szokás bugyutának lenni, de úgy tűnik: megesik. Tudod, abba lehet belekötni, aki tesz is valamit, különösen manapság. Te csak tedd a dolgod, tedd, amit helyesnek látsz. Nem az az ember vagy, aki elvárja, hogy vezessék. A saját utadat mindig magad jelölted ki, és végig is mentél rajta. Nehéz ma egyenesnek maradni, főként azoknak, akiknek még van mit féltenie. És ez az egészben a legszomorúbb, azzal együtt, hogy a tudatlanokat könnyű megtéveszteni.

    VálaszTörlés
  2. Látom eltávolítottad a bejegyzést. Néha felmerült már bennem Téged olvasva, hogy érdemes-e Neked ezekkel az emberekkel "szélmalomharcot" vívni. Nagy bánat ért: elveszítetted a legjobb barátodat, a kutyád, s meglehet amíg élsz nem tudod magad túltenni rajta. És persze ezek a dolgok. A szíved, tested, elküldte az első figyelmeztető jeleket, ami azt jelenti, nemcsak úgy átfutnak rajtad a dolgok. Nyomot hagynak. Jelen helyzetben úgy néz ki, ők vannak többségben, vagy valamit jobban csinálnak, mint akik megértik ennek az állapotnak a veszélyét. Nem azt gondolom, hogy bele kell nyugodni, mert ebbe nem lehet, főként úgy, hogy minden porcikánk tiltakozik ellene. A baj ott van, hogy akik érdemben tehetnének bármit is, azok vagy bohóckodnak, nevetségessé teszik magukat, vagy elalszanak egy ültő helyükben. Ők félnek igazán, attól, hogy pénz és pozíció nélkül maradnak, és soha nem tanultak meg enélkül élni. Egyenlőre sem érdemi tiltakozás, sem összefogás, semmi nincs, csak magányos harcok, minden fórumon pár emberrel, ezen pedig gondolom jól szórakozik a hatalom, és még bátrabb lesz. Kérlek vigyázz magadra, és a szó szoros értelmében se vegyél a szívedre semmit. Barátsággal, mint mindig!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem szokás, de sajnos akad! Nem baj. Én amúgy sem általánosítok, téged meg különösképp tisztellek!
      Nehéz. Egyre nehezebb kijelölni az utam. Kezdem rettenetesen egyedül érezni magam itt Kaposváron. Igyekszem, csak megtalálom, vagy inkább a helyes úton maradok.

      Nem távolítottam el. Nem szokásom, ha megpróbálnak rászorítani akkor pláne nem. Eddig egyszer esett meg az, hogy burkolt kérésre egy megosztott bejegyzést visszavontam, de azt is csak azért, mert nem én írtam és valóban ellenőrzést igényelt. :)
      Volt gondom a telefonommal és meglehet amiatt jelezte elérhetetlennek. Ezen már én is gondolkodtam. Érdemes? Vannak azért szövetségeseim, olyanok is akik értenek, egyetértenek velünk, de az úgynevezett "hivatalos ellenzék" amelyik összefogást hirdet és állítólag győzni akar, hát az úgy hiszem, már nem tartozik a körbe. Sajnos a nyom nagyon mélyre vésett, már én sem hiszem, hogy valaha is megbékélek Zsömi halálával. Így kellett lennie, ez a természet törvénye, el is fogadom, bele is nyugszom, de békesség belül tán soha nem lesz!
      Igen! Nagyon jól látod! Akik tényleg tehetnének érdemben azok érdekemberek, csak a saját gondjuk érdekli őket, nem sokban különböznek a kormánypártoktól. Nem is lesz itt áttörés az ősszel! Pár településen talán -abban én nem látom benne Kaposvárt-, de országosan igen nagy bukást látok!
      Nagyon köszönöm az aggódásod, a barátságod meg pláne -nagy megtiszteltetés- ígérem, igyekszem vigyázni magamra. Baráti ölelésem! :)

      Törlés