Cím

"Ha sírni látod a bohócot, tudd meg, hogy miattad sír: arcán gördül végig minden, MIT A SZÍVE MÁR NEM BÍR...." /Annalíz küldte/
A képek nem feltétlen illeszthetőek az íráshoz. Vagy igen, vagy csak vannak. De akár így, akár úgy, az enyémek, mint ahogy a szöveg is.
Elviheted ha kell, nem bánom, csak ahol "leteszed" ott említsd meg, tőlem való!

Keresés ebben a blogban

2019. szeptember 29., vasárnap

Fájni fog ... mert ütős lesz!

2019.09.29. Kaposvár

Kőkeményen melós hétvégét tudhat maga mögött a KE és a képviselőjelöltjeik, élükön Horváth Ákos polgármesterjelölttel.
Akik még kételkednek az összefogásban, nekik elárulom, hogy a KE polgármesterjelöltje és a képviselőjelöltek átdolgozták az egész hétvégét. Együtt! Egy csapatként.
Előkészítettek 800 plakátot, ahogy azt Horváth Ákos polgármesterjelölt megosztásából megtudhattuk. Ebből a nyolcszázból jó néhány már fel is került.

A fiúk tehát, nem a bányában mint a törpék, hanem a "plakát üzemben" dolgoztak gőzerővel, majd hordták városszerte és szerelték fel a plakátokat.
Nem azért, hogy egyes "faszkalapok" leszaggassák, hanem azért, hogy a választópolgárok felé kicsit szélesítsék a látókört.

Újabban már nagyon ritkán olvasok olyan kérdéseket, hogy mi az a KE, ki az a Horváth Ákos és ki az a ....?
Körvonalazódik ugye? Ők az igazi kihívók.

Egy kreatív, tenni akaró csapat.
Nem egy ernyőszervezet alá a pártok által delegált jelölthalmaz, hanem egy csapat!
Egy győzni akaró és a győzelemért nem csak tenni akaró, hanem a valóságban is tevékeny és dolgos csapat.

Eddig is jelen voltak a városban a plakátjaikkal, szórólapjaikkal, a különféle fórumokkal, a személyes megjelenéseikkel, a kampányvideókkal és számos más jelenléttel. Most ezt fokozzák, pörgetik fel a nyolcszáz plakáttal, az óriás molinókkal. ... (No meg, lesz még meglepetés.)
Nem csak ez a három van a városban amit én lefotóztam. Rá fogtok bukkanni a többire is! Csak emeljétek fel a fejeteket, mert nem kell ebben a városban lesütött tekintettel járkálni. Azt csak azok szeretnék akik évekig sulykolták és elhitették sokakkal.
Van valódi összefogás, van tevékeny erő és van győzelmi esély is!

A fő célt kitűzték. Szita Károly és a Fideszes klientúra leváltása. Aki ebben segít -minden segítség jól jön- az segít. Aki nem segít, az nem segít. De aki nem segít, az akarva vagy akaratlanul, de a jelenleg hivatalban lévő városvezetést segíti. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése