Cím

"Ha sírni látod a bohócot, tudd meg, hogy miattad sír: arcán gördül végig minden, MIT A SZÍVE MÁR NEM BÍR...." /Annalíz küldte/
A képek nem feltétlen illeszthetőek az íráshoz. Vagy igen, vagy csak vannak. De akár így, akár úgy, az enyémek, mint ahogy a szöveg is.
Elviheted ha kell, nem bánom, csak ahol "leteszed" ott említsd meg, tőlem való!

Keresés ebben a blogban

2013. szeptember 23., hétfő

"Hát te meg ki a ...?"

"Hát te meg ki a pöcs vagy kisfiam?"

Na ki írta ezt? Na ki? ... Ön nyert! Deutsch Tamás! Másodállásban az Európai Parlament képviselője, korábban az Országgyűlés alelnöke, még korábban ifjúsági- és sportminiszter, nem mellesleg a Fidesz egyik alapító tagja.
Ez DT másodállásban.
Főállásban nem írom le hogy kicsoda!


Tekintve hogy akár engem is kérdezhetett volna -bár ez nem a Twitter és én nem is járok arrafelé- azért szívesen válaszolok. Szívesen válaszolok és egyúttal szeretnék is kicsit DT kedvében járni és ezért az ő stílusában válaszolnék. Úgy látom ez a stílus nála nem múló elmebaj kérdése, mert sűrűn visszatér rá és kedvvel alkalmazza. Ám legyen! Egyszer én is kipróbálom.

Miért? Te meg ki a pöcsnek képzeled magad kisfiam?

Ha már beleegyezésem nélkül letegezel, ám legyen, nem veszem sértésnek, bár én addigra már leszoktam a bili húzkodásáról és kimásztam a homokozóból is mikorra szüléid nyögtek pár kéjeset és téged nem tudom mi végre, de megteremtettek.
Én vagyok a választópolgár te kis pöcs!
Az a választópolgár, akivel te még egyetlen egyszer nem mertél megmérkőzni, egyszer sem mertél kiállni egyéni jelöltként, hanem különböző listákon hajóztál be a parlamentbe hasonszőrűidnek köszönhetően.
Oszt a jólét elvette a maradékot tőled! Az a jólét baszd meg, amit szintén nekem választópolgárnak és adófizetőnek köszönhetsz! Mi fizetünk a mocskos pofádért, azért hogy hálából így nyilvánulsz meg s így öregbíted az ország hírét amit képviselned kellene.
Elment neked a maradék és elfelejtetted azt is honnét jöttél!
Te is úgy kezdted kis pöcs, mint én. Egy kéjes gondolat voltál szüléid fejében és kis geciként álltál a rajtvonalnál apád farkában. Úgy látszik a Fideszes tempó már ott is benned volt és győztél! Győztél, aztán megnőttél és a kis geciből mi lett mire felnőtt?
... ... Az! Nagy geci!
Járja felénk egy mondás. -"Annyi az esze, amennyi látszik rajta!"
Elnézem így a fényképedet kisfiam és hát rossz hírem van számodra. ... ... Pedig ez egy régebbi kép. Összehúzott szemmel ... így kell leplezni hogy nem csillog az értelem!
Jó kép! Istenemre jó! Elkapta a lényeged!
Én csak egy pöcsöt látok. Pontosabban mivel már elég szépen felnőttél, hát azt kell mondjam egy faszt! Mond kisfiam! Nősz te még? Hagynak még nőni? Mert ha ilyen tempóban növögetsz, akkor a faszból hamarosan lófasszá növöd ki magad.
Szóval! Ki a pöcsnek képzeled magad kisfiam?

Remélem sikerült elkapnom s kedvedre való a stílus.
Várom következő faszfej hozzászólásod!

Addig is maradok ... az aki voltam: egy Pöcs Választó!

Ui.: De én nem leszek fasz, hogy még egyszer az életben rád (rátok) szavazzak!
      Ha valaki jár a Twitter felé, legyen oly jó és vigye el ennek a pöcsnek.

7 megjegyzés:

  1. Szavazással semmi sem oldódik meg, mert abból nem értenek, azt úgy is meg machinálják. (Elemi érdekük, lásd a bajai történéseket.) Amiből értenek az az erő.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A kettő összefügg. Ha az ellenzék erőt mutatna fel, többen mennének el szavazni. Jó példa a bajai. Alig pár szavazattal nyert a Fideszes. Ha ehhez valóban láncszavazás kellett ... Láncszavazást addig lehet művelni, míg elfogynak a hívek (érdekszavazók) akik vihetők. Egy kellően nagyarányú részvétel esetén szerintem ez is kevés lenne. Baján is csak a hajszálon múlott.

      Törlés
  2. Gratulálok az 1000 tetsziknek.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon köszönöm! El vagyok képedve! Nem is értem, mivel érdemeltem ki? Most épp 1200-at ír. Azért írom le, mert élek a gyanúval, nem kell sok idő és ez a számláló is lenullázódik valami rejtélyes okból.
      Ha ezt is egyfajta közvélemény adatnak tekintem, akkor mi a következtetés? :)

      Törlés
    2. Még ment egy kicsit felfelé: 1300.

      Törlés
  3. Van egy érzésem, hogy a Deutsch Tomi féle stílus miatt nőtt meg a látogatottság. Számszakilag hízelgő, de nekem szomorúságot okozz. Sajnos sokan vannak, akiknél ez a stílus a menő, ennek majmolása az emberek lezülléséhez vezetnek, eredménye a társadalom pusztulása. Annak jobban örülnék, hogy konszolidáltabb, igényesebb stílusban irt bejegyzéseid, melyek tartalmasabb témákról íródnak, legalább ennyi értő fülre találna. Mindjárt optimistább lennék a jövő iránt.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Épp ma beszéltünk a témáról a leányommal is. Ő úgy véli, az emberek egy jó részét sikeresen eljuttatták egy olyan apátiás állapotba, hogy nem lehet őket onnét szép szóval kirángatni, hanem "meg kell rázni és beleüvölteni a képébe baszd meg!"
      Mellesleg mondom teljesen egyetértek veled és nem is lesz ez a stílusom, mert ezen az áron nem óhajtom a nézettséget növelni. :)

      Törlés