Cím

"Ha sírni látod a bohócot, tudd meg, hogy miattad sír: arcán gördül végig minden, MIT A SZÍVE MÁR NEM BÍR...." /Annalíz küldte/
A képek nem feltétlen illeszthetőek az íráshoz. Vagy igen, vagy csak vannak. De akár így, akár úgy, az enyémek, mint ahogy a szöveg is.
Elviheted ha kell, nem bánom, csak ahol "leteszed" ott említsd meg, tőlem való!

Keresés ebben a blogban

2013. október 30., szerda

Hazudj ...! Oszolj!

Hazudnak is! Tudnak! Nemcsak reggel, délben, este, de reggeltől estig. Kissé más megvilágításba helyezi azt is, miért is sértődtek be házon belül az öszödi beszéd miatt, s utána miért is szúrták hátba Gyurcsányt?
Mai hír! Még meleg ...
M1 Híradó:
"Az MSZP-től kapta a bajai hamisított videót a hvg.hu - értesült az MTI Hírcentrum szerdán.
A hvg.hu azt közölte: Déri Balázs, az MSZP kommunikációs igazgatója adta át a felvételt. ..."

Nos .. ez több mint kínos lesz. Főleg annak tükrében, hogy miket nyilatkoztak eddig  a videó kapcsán. Ha ez igaz -márpedig nagyon annak tűnik- akkor nyilvánvaló a következtetés ... ha a kommunikációs igazgató adta át, akkor arról tudomással bírt a pártelnök is. Lehet majd ezt is tagadni! Csak minek?
Senki nem fogja elhinni az ellenkezőjét. S ezek után felmerül a kérdés. Több is, de ez mindenképp. Mit lehet elhinni az MSZP vezető politikusainak? Részemről semmit! Gyurcsány a szemükre hányta, hogy "hazudtunk reggel, délben meg este".
Most bizonyosságát adták annak, Gyurcsány akkor nem hazudott. Ők viszont most is! Ha Öszödig is, most is, akkor ...? Akkor közben meg nem? Ki hiszi ezt el?
Nem látom, ebből miként mászik ki az MSZP, miként mászik ki Mesterházy?
Egy utat látnék. Mesterházy visszalép a miniszterelnök jelöltségtől, lemond a párt éléről az első "két sorral együtt"! Legjobb lenne,ha annyira hátra ülnek, hol már nem láthatóak. Ha van még a megújulásra vágyókból -bizonyára van- ők lépjenek az első sorokba.
Ha nincs, akkor ... Nos, hazug, hiteltelen tömegpártból elég egy is! ... Oszolj!

4 megjegyzés:

  1. Én látom, hogy Te látod, hogy én látom, hogy Te látod..... .... azt a követ.
    "Bomlásnak indult hajdan erős magyar!" Úgy tűnik, ezeket az "öregeket" már ki kell tessékelni a házból, és helyet adni az ifjúságnak.
    Csak hát mit tanultak tőlünk?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. S erre mit tesznek? Íme itt van, a "vének tanácsa"!

      Törlés
  2. De nem V-nek, nekünk szánják. Én szánom őket. Unánuk meg szán-lyuk. (rés a hóban, pedig hében figyelemfelkeltőbb lenne.)

    VálaszTörlés