Cím

"Ha sírni látod a bohócot, tudd meg, hogy miattad sír: arcán gördül végig minden, MIT A SZÍVE MÁR NEM BÍR...." /Annalíz küldte/
A képek nem feltétlen illeszthetőek az íráshoz. Vagy igen, vagy csak vannak. De akár így, akár úgy, az enyémek, mint ahogy a szöveg is.
Elviheted ha kell, nem bánom, csak ahol "leteszed" ott említsd meg, tőlem való!

Keresés ebben a blogban

2014. január 31., péntek

Az orbáni mosoly

Eddig is tudtam mert hallottam, hogy Orbán Viktornál és csapatánál cinikusabb, pofátlanabb népséget nemigen hordott mostanában kicsiny hazánk földje. Súlyosbító körülmény, ha az ember gyereke nem csak hallja, de látja is a képén a pimasz, sunyi, gunyoros és lekezelő mosolyt.
Az orbáni mosoly!

Ezen jellegzetes mosolya kíséretében mit is adott elő nekünk a felcsúti böszmeség?
Idézem:
-"Én csak egy szegény, korlátozott hatáskörrel rendelkező miniszterelnök vagyok"

Hogy nem szakadt rá ...! De nem. Most sem. Szegény! Korlátozott. No persze.
Inkább mondanám, olyan mint a lépcsőház. ... Korlátolt.

Sikeres négy esztendő áll ő böszmesége mögött, mert jó néhány azok száma, kik a környezetében betanulták ezt az idétlen mosolyt és a már-már járulékos baromságot.
Egyik a másik nélkül már nem is képzelhető el. Ha az épp ügyeletben lévő .... arcán megjelenik az orbáni mosoly akkor másodperceken belül elhangzik valami eget rengető ökörség. S fordítva! Mint Selmeczi őnagysága.
Hogy is mondta?
- "A Bajnai gárda mára Gyurcsány Ferenc szánalmas bohócává, bohóccsapatává lett."

Csak gratulálni tudok a nagyasszonynak. Igen jó tanítvány!

Erről jut eszembe és csak úgy mellesleg megkérdem. Nem várok választ, inkább csak költői a kérdés. Miért beszél az összes narancsos böszme Gyurcsány koalícióról? Fosnak? Tőle? Miért pont tőle? Miért nem a választóktól?

Nagyon nyeregben érzik magukat a "narancsligetben" s igen nagy az arcuk hozzá!

6 megjegyzés:

  1. Igazából egy megyéből származunk, Orbánékat kiutálták, mert annyira rohadék család voltak, Selmeczi pedig letérdelt minden vállalkozó elé, hogy oda kerüljön, ahol van...hol van az igazság??? :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem lehetne hogy kiutáljuk az országból is? De legalább az ország házából!
      "Úgy imádlak ledér teltek, mikor elém letérdeltek!" ( ki mondta?)
      Az igazság? ... Odaát van ( Fox Mulder és Dana Scully)

      Törlés
  2. A hazug, cinikus emberrel semmit sem tudunk törvényesen ellene tenni, csak pofán csapni. Azért nem tud a jó győzni soha, mert ha törvénytelenül pofán csapjuk akkor ugyanúgy gonosszá válunk, mint ők. Ez egy feloldhatatlan ellentmondás, amire Orbán és társai rájöttek.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem biztos hogy feloldhatatlan.
      Van egy elméletem már régóta amikor széllel szembe kell brunyálni.
      Odamegyek, pofán verem, a hülyéje meg feljelent és akkor végre elmondhatom az igazam, mert megkérdezik és meghallgatnak. Na! Pont erre való a választás. Nagyon nagy pofon lehet(ne)!

      Törlés
  3. Az a baj, hogy az emberi butaság határtalan, meg az, hogy nagy ereje van a tömeg pszichózisnak. Elég, ha a tömegben pár ember kiabál, a többi automatikusan csatlakozik gondolkodás nélkül. Mindenkit mindenről meg lehet győzni, pusztán erőből, és itt nem a verekedésre gondolok. A hazugságok, az egymást agyonütő cselekedetek még talán soha nem voltak ennyire tetten érhetők, mint mostanság. Ld. törvénymódosítások, és annak módosításai, a be nem váltott ígéretek, a „senkit nem hagyunk az út szélén”, és soha ennyi szegény nem volt, mint most. A rezsicsökkentés, amiből főként a falvakban élők nem éreznek semmit, az ingyenes pénzfelvétel, amire a bankok egyéb költségek emelésével válaszolnak. Az atom erőműbővítés egy ilyen kis országban, ahol egyéb alternatívák is lennének, és sorolhatnám. De minek?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A butaság határtalan, tehát EU-s, no még a falka ere is. Ez utóbbi rohadtul látszik mert vicsorognak örökké mint az állat!
      Erőből meggyőzni? Az a kussolás! Ne feledd katona vagyok. :)
      -"Van felesleges kérdés? Nincs? Nem is lehet! Lelépni!"
      Hazugság? Ez nagyon igaz! Az sem igaz amit kérdeznek!
      Soroljuk, ismételjük. Soroljuk,ismételjük. .... Voks! X! Pont. ... Vége! :)

      Törlés