Cím

"Ha sírni látod a bohócot, tudd meg, hogy miattad sír: arcán gördül végig minden, MIT A SZÍVE MÁR NEM BÍR...." /Annalíz küldte/
A képek nem feltétlen illeszthetőek az íráshoz. Vagy igen, vagy csak vannak. De akár így, akár úgy, az enyémek, mint ahogy a szöveg is.
Elviheted ha kell, nem bánom, csak ahol "leteszed" ott említsd meg, tőlem való!

Keresés ebben a blogban

2016. január 10., vasárnap

Üreges föld

Üreges föld. No és, mi ebben a meglepő?
Nyilván üreges. Vannak benne barlangok, barlang rendszerek, üregek, üreg rendszerek és ezek kombinációi.
Föld alatti világok. No és, mi ebben a meglepő? Nyilván nem csak a föld felettinek, de a föld alattinak is megvan a maga világa. Élővilága is.
No de!
No de, ha egyesek azt állítják, hogy azok az üreg és barlangrendszerek olyannyira összefüggőek és kiterjedtek, hogy bennük emberszerű lények élnek, kik hozzánk hasonlatos -de inkább magasabb- értelemmel és technikai tudással bírnak, merthogy anno egy külső, értsd alatta földön kívüli világból érkeztek s vertek gyökeret odalent ...
Akkor ez így, ebben a formában már több mint meglepő ugye? ... Az!
Pedig a helyzet az, vannak az elméletnek jócskán hívei. S nem csak azok közt kik hogy úgy mondjam fapados elmével megáldottak, de egyes tudós agyak is effélén agyalnak.
Na ja! 1968 óta jegyeznek ennek alátámasztására bizonyítékokat is s természetesen összekötötték az UFO-k repkedésével is. Onnét szállnának fel ugyebár.
Üsse kő! Nekem oszt mindegy honnét repkednek! Ha repkednek. Az is érdekes, vannak vélekedések melyek szerint az a lenti világ is kétfelé szakadt anno. Ne feltétlen úgy képzelje el bárki is mint mifelénk. Nem jobb és bal oldalra. Lévén hogy ők technikailag is és szellemileg is fejlettebbek, vélhetőleg ezen a jobb s bal f(r)ázison már réges-rég túl vannak. Talán anno, amiatti szégyenükben süllyedtek a föld alá. Megfontolandó lenne ...
Állítólag vannak emberek, kik sokáig álltak kapcsolatban a földalatti civilizáció lakóival, s többen állítják jártak is odalent. Nem a bányászokról beszélek!
Hitelesnek mondható bizonyítékkal azonban nem állt elő egyikőjük sem. ... Ezidáig!
Most azonban, van szerencsém elétek tárni egy hiteles fotót -sajnos a forrást most sem adhatom ki- mely egy titokzatos létesítményt ábrázol. Furcsa egy építmény!
Funkciójára egyelőre nincs hiteles információm, de most elég annyi is, nyomon vagyunk!
Nyomon vagyok mint Natty Bumppo ... bocsánat, ismertebb nevén Bőrharisnya.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése