Cím

"Ha sírni látod a bohócot, tudd meg, hogy miattad sír: arcán gördül végig minden, MIT A SZÍVE MÁR NEM BÍR...." /Annalíz küldte/
A képek nem feltétlen illeszthetőek az íráshoz. Vagy igen, vagy csak vannak. De akár így, akár úgy, az enyémek, mint ahogy a szöveg is.
Elviheted ha kell, nem bánom, csak ahol "leteszed" ott említsd meg, tőlem való!

Keresés ebben a blogban

2016. február 15., hétfő

Hitler halála

Igazi szenzációval szolgálhatok.
Egy olyan fotó röppent be az ablakon, amire méltán mondható, páratlan! Egyedi!
Valódi ínyenc fogás!
Jó, jó! Nyilván, nem az ablakon röppent be, de az informátor személye ugye ....
No de, inkább megalapozom a fotó történetét, azután jöhet a nagy durranás!
Bizonyára, már mindnyájan hallottátok, hogy Adolf Hitler nem követett el öngyilkosságot s nem égették el a hulláját. Több variáció is keringett halála helyéről s a haláláig eltelt évekről. Leginkább Dél-Amerika s azon belül Brazília forgott az elméletekben.
Pedig nem!
Hogy a háborút követően hol élt, azt senki nem láthatta -eddig- de hogy hol halt, azt a látássérültek kivételével mindenki!
A náci vezér lakhelye s egyben búvóhelye a Déli-sark alatt épített eltitkolt városban volt.
Ez a város van a képen!
Nézzétek csak meg a híres német precizitást! Szimmetrikus, párhuzamos, merőleges, egyenlő felosztású, rendezett. Így párhuzamos, úgy elvágólag.
Mértani, mérnöki, katonai precizitás! Német precizitás!
Itt bújt hát meg a diktátor, de nem itt halt!
Tett még egy nagy, egy utolsó lerohanást, hódítást. "Leigázta" a Holdat!
Arról sajnos nincs információm, hány alkalommal is repült, vagy hogy alkalmanként mennyi időt is töltött kísérőnk felszínén?
Ami tudható, utolsó nagy útja ott ért véget!
Hogy ott van-e nyughelye? Nem tudom. Lehet. De az is lehet visszahozták.
Akár a hullája vissza is kerülhetett, hisz vannak elméletek, miszerint az 1950-es és 1960-as évek UFO-jelenségei valójában a nagyon fejlett náci repülő- és űripart birtokló birodalmi pilóták repkedései. A repülő csészealjakban a volt német birodalom pilótái ülhettek, köztük Hitler, és új birodalomra vadásztak!

Sajnálatos, hogy erről a történésről, találkozásaik során, Pataky Attilának nem beszélnek a világűr vándorai. Vagy beszéltek, csak ő meg hallgat. Pedig írhatna erről is egy dalt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése