Cím

"Ha sírni látod a bohócot, tudd meg, hogy miattad sír: arcán gördül végig minden, MIT A SZÍVE MÁR NEM BÍR...." /Annalíz küldte/
A képek nem feltétlen illeszthetőek az íráshoz. Vagy igen, vagy csak vannak. De akár így, akár úgy, az enyémek, mint ahogy a szöveg is.
Elviheted ha kell, nem bánom, csak ahol "leteszed" ott említsd meg, tőlem való!

Keresés ebben a blogban

2016. február 23., kedd

Névnapra

Kiemelt figyelemmel küldöm jókívánságom, minden kedves ismerősnek, s ismeretlennek ki esetleg erre téved, s ki a keresztségben a Szökőnap nevet nyert.

Hip hip hurrá! Hip hip hurrá! Hip hip hurrá!

Más. Nem Mása! Más. Ezt a viccet is a Szállító küldte. (SZU rágta politikai vicc)

Strull, oroszországi zsidó, elhatározza, hogy ő is emigrál Izraelbe, a többiek után. Az orosz vámhivatalnok, belenéz a csomagjaiba és talál egy nagyobbacska Lenin szobrot:
-Mi ez?
-Hát, kérlek szépen, helyesen a kérdés, ki ez? ... Hát nem látod, hogy Lenin elvtárs, neki köszönhetem a jólétemet születésem óta. Elviszem, hogy tisztelettel emlékezzek rá!
A vámőr átengedi, majd a Ben Gurion repülőtéren az ottani vámőr rátalál a szoborra és rákérdez ő is:
-Mi ez?
-Hát, kérlek szépen, helyesen a kérdés, ki ez? ... Ez a seggfej Lenin, aki elszarta az életemet. Áthoztam, hogy legyen kit köpködnöm a további életemben.
Átengedik, letelepszik, majd egy kis idő múlva meghívja családját és haverjait, egy kis összejövetelre, megünnepelni az eseményeket. Egy fiatalabb unokaféle meglátja a szobrot és rákérdez:
-Ki ez?
-Hát, kérlek szépen, helyesen a kérdés, mi ez? ... 10 kg színarany!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése