Cím

"Ha sírni látod a bohócot, tudd meg, hogy miattad sír: arcán gördül végig minden, MIT A SZÍVE MÁR NEM BÍR...." /Annalíz küldte/
A képek nem feltétlen illeszthetőek az íráshoz. Vagy igen, vagy csak vannak. De akár így, akár úgy, az enyémek, mint ahogy a szöveg is.
Elviheted ha kell, nem bánom, csak ahol "leteszed" ott említsd meg, tőlem való!

Keresés ebben a blogban

2016. február 26., péntek

Politikai elit

Mi, magyar választópolgárok méltán vagyunk büszkék. Olyan dolgot sikerült megcselekednünk, ami páratlan, nem csak Európában, de az egész sártekén. Nekünk sikerült ...
Nekünk sikerült eddig egyedül azt elérni, hogy olyan csapatot juttattunk hatalomra, amely szinte teljes létszámában zsenit számlál.
S nem csak ők, de minden fel s lemenő ágon. Genetikailag kódolt zsenik!

(Zsenialitásuk mellett, mindnyájan, egyenként is: jogkövető, igazságos, szerény, megbízható, szavahihető, barátságos, empatikus, kulturált, intelligens, segítőkész, felelősségtudattal bíró, pártatlan, kellemes modorú, melegszívű, együttműködő, szerető természetű, békés, nyitott, elfogadó, befogadó, belátó, merész, szorgalmas, nagylelkű, őszinte, racionális, körültekintő, takarékos, toleráns és nem mellesleg szellemes, hazafi!) (Remélem nem felejtettem ki ...)
Persze, a kivétel, mindig erősíti a szabályt! Mindig!
(Ja! A fotó. Úgy szerkesztődött, hogy először átfordítottam negatívba)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése