Cím

"Ha sírni látod a bohócot, tudd meg, hogy miattad sír: arcán gördül végig minden, MIT A SZÍVE MÁR NEM BÍR...." /Annalíz küldte/
A képek nem feltétlen illeszthetőek az íráshoz. Vagy igen, vagy csak vannak. De akár így, akár úgy, az enyémek, mint ahogy a szöveg is.
Elviheted ha kell, nem bánom, csak ahol "leteszed" ott említsd meg, tőlem való!

Keresés ebben a blogban

2016. augusztus 3., szerda

Hungarikum (védőnők)

A védőnői szolgálat hungarikum!
Védőnői szolgálat nem létezne védőnők nélkül.
Most akkor beszélgessünk kicsit arról, hogy miként is becsülik meg egy hungarikummá nyilvánított szolgálat szakembereit mostanság.
Egy olyan szolgálatról beszélek, amire bátran mondható, ez bizony hivatás!
Főiskolát végzett egészségügyi szakdolgozókról beszélek, kik hiába azok, mert nem kapják meg az egészségügyi szakdolgozói bértábla szerinti alapbért.
Nem! Ők, a hungarikummá nyilvánított szolgálat szakdolgozói, közalkalmazotti bértábla szerinti besorolást kapnak.

Hogy mi a különbség? Igen nagy!
2016.09.01-től az egészségügyi szakdolgozói bértábla kezdő bére, 196 222 Ft lesz.
A kezdő védőnők bére bruttó 122 000 Ft, amit ki kellett egészíteni 129 000 Ft-ra,
mert ennyi a garantált szakmunkásbér 2015 óta.
A különbség hatalmas! Elképesztő! És méltánytalan!
Ők egészségügyi szakdolgozók! Akkor mire a hátrányos megkülönböztetés?
Egy védőnő, a közalkalmazotti tábla szerinti bérezéssel 40 leszolgált év után sem éri el az egészségügyi szakdolgozói bértábla kezdő bérét! Erre még jelzőt sem találok!
Nem merek találni!

A védőnők, a hungarikum szolgálat dolgozói, egészségügyi bértábla szerinti bért szeretnének, mert az jár nekik, mert oda tartoznak, mert megérdemlik.
Azt érdemlik, nem pedig a pótlékokat, az elvonható pótlékokat és pláne nem érdemlik a kormányzati hazudozást, a velük kapcsolatos félrekommunikálást, félrevezetést!
Mert mit is mondanak most a hazug nyelvek?
Azt, hogy havi 30-35000-es béremelésben részesülnek. Ezt mondja minden hazug, beleértve a hazugok médiáit is!
Nem igaz! Őket nem tudják félrevezetni, de sok mindenki mást igen!
A kormányzat és a szakágazat szokásos mocskos, hazug trükkje ez is!

A valóság ez!
"Az egészségügyi kormányzat a védőnői feladatot finanszírozta, amit a védőnő munkáltatója kapott meg, és nem a védőnő!
A kormányzati hírekkel ellentétesen a védőnői munkáltatók bár megkapták az emelt összeget az OEP-től, ez a védőnők bérében nem mutatkozik meg, mert rendelet hiányra hivatkozva a pénzt megtartották/visszatartották."

Félrevezették, becsapták, kisemmizték őket! Csoda tán, ha a végletekig elkeseredettek?
És ehhez tegyük hozzá, hogy a kormányzat a maga aljas módszere szerinti taktikával, becsapott és félrevezetett ügyükben minden más állampolgárt, megteremtve a lehetőséget az ellenük hangolásra.

Én, a védőnőkkel vagyok! Én, a lányommal vagyok!
Amit fentebb írtam az a valóság, az az igazság, az a jelenlegi helyzet!
Én itt csak azt kérem, ne essen bele a többség megint a kormányzati csapdába,
ne menjenek vakon a hazug propagandával. Lassan már mindenkit becsaptak!

A védőnők támogatást kérnek, adjuk meg nekik, ahogy ők is megadják, hivatásuk gyakorlása során minden szülőnek a támogatást, kéretlenül is!

1 megjegyzés:

  1. Többszörösen szemfényvesztő ez a kormány melynek a célja hatalmon maradni, valóságos teljesítmény nélkül, ameddig csak lehet, és lopni a végtelenségig. Erre a félrevezetés technikáját, meg az oszd meg és uralkodj mindig sikerülő Machiavelli elvet veti be. Azt sugallja az embereknek mindenkinek adó, (egyeseknek a valósában nem, kommunikációs trükkel), hogy ők milyen fasza gyerekek. Hát ha ők ilyen rendesek, tartsuk meg magunknak. Azok az egyszerűbb néplelkek akik nem kaptak meg az emelést, irigység miatt azokkal lesznek elfoglalva akik kaptak. Az egyszerűbb néplelkek meg a csóróságuk valódi okát nem látják, mert meg vannak szédítve olyan trükkel, mint amilyen többek közt a rezsicsökkentés, azok is azt mondják, ezek fasza gyerekek, szavazunk rájuk. Azokat akik átlátnak a szitán (nem ellenfél úgyis kevesen vannak, meg ha nem a mi emberünk lesz, úgy mis kipusztulnak) őket ellenségé tesszük a buta népnek olyan lejárató ármánykodással, mint amit alkalmaz az NWO is, a liberalizmus, az egyetlen ellenségükkel szemben. Annyira bonyolult ez a módszer, hogy egyszerü választó polgár nem látja át, nem érti meg. Mivel az oktatással tudatosan lebutítják a következő generációkat, hatalmuk addig be lesz betonozva amíg a saját szarukba bele nem fognak fulladni Tiszta pszichológia. (Hoppá, egy kicsit elkalandoztam, de talán megérte.)

    VálaszTörlés