Cím

"Ha sírni látod a bohócot, tudd meg, hogy miattad sír: arcán gördül végig minden, MIT A SZÍVE MÁR NEM BÍR...." /Annalíz küldte/
A képek nem feltétlen illeszthetőek az íráshoz. Vagy igen, vagy csak vannak. De akár így, akár úgy, az enyémek, mint ahogy a szöveg is.
Elviheted ha kell, nem bánom, csak ahol "leteszed" ott említsd meg, tőlem való!

Keresés ebben a blogban

2017. március 14., kedd

Áder János úrnak

Tisztelt Elnök úr!

Most, hogy másodjára is ön lett Magyarország köztársasági elnöke, először is gratulálok önnek.
A megválasztásához. Egyenlőre máshoz nem.
A megválasztásához is csak fenntartással, mert a körülmények ismeretében tudott, nem volt ez egy igazi mérkőzés és azt is beárnyékolta a kihívójával szembeni méltatlan kormánypárti viselkedés.
Tudom! Ez nem az ön bűne, nem az ön viselkedése, stílusa, ámde ... nem is rótta fel, nem emelt ellene szót, nem védte meg a kihívót, pedig azt megtehette volna a biztos győztes nemességével.
Most már mindegy. Most már túl vagyunk ezen is, mint az ön első öt évén is.
Elnök úr!
Ma Magyarországnak egy olyan kormányfője, olyan vezető politikusai és olyan kormánypártjai vannak, hogy ön, feltéve ha akarja, az ön előtt álló öt esztendő alatt, hazánk történelmének egyik legkiemelkedőbb államfőjévé válhat.
Kihangsúlyozom! Ha ön akar az lenni!
Kiemelkedő államférfi, kiemelkedő államfő, kiemelkedő politikai személyiség!
Ehhez minden feltétel adott!
Ön előtt áll ehhez újabb öt esztendő, ön előtt áll egy szennyes politikai és államvezetési garnitúra és ön előtt áll egy fogvatartott ország.
Az ön kezében ott a legmagasabb közjogi méltóság jelvénye, mindössze csak újra élnie kell vele, visszahúzni mellé a jogállamiságot és fékezni az eszteleneket.
Az ön kezében a döntés joga! Vagy él vele, vagy eléldegél újabb öt esztendőt.
Az ön döntése lesz! Válasszon!
Vagy ön lesz a rendszerváltás utáni idők legkiemelkedőbb politikusa, vagy az lesz ami én. Egy a sok kis horgász között. Egy. Ha ez utóbbi mellett dönt, akkor meglehet a horgászbot forgatásában ön jobb lesz nálam, de semmi másban nem!
Erőt kívánok a döntéshez, sikert a hivatalához!
Isten óvja Magyarországot és önt is, ha úgy dönt ön is óvja!
Maradok üdvözlettel és remélem leszek tisztelettel is!

Meggyes József (MJ)

6 megjegyzés:

  1. Eléldegél újabb 5 esztendőt. Nem gúnyból írom, tényként.

    VálaszTörlés
  2. Én nem mondok semmit, úgy is tudod.

    VálaszTörlés
  3. Egy nyaló-faló senki !! Aki yiki s...ből kapja az ukászt, soha nem lesz elnök !! Elérte, hogy mellőle is elmennek és semmibe sem veszik

    VálaszTörlés