Cím

"Ha sírni látod a bohócot, tudd meg, hogy miattad sír: arcán gördül végig minden, MIT A SZÍVE MÁR NEM BÍR...." /Annalíz küldte/
A képek nem feltétlen illeszthetőek az íráshoz. Vagy igen, vagy csak vannak. De akár így, akár úgy, az enyémek, mint ahogy a szöveg is.
Elviheted ha kell, nem bánom, csak ahol "leteszed" ott említsd meg, tőlem való!

Keresés ebben a blogban

2017. március 20., hétfő

Heineken (Heil ...nem kell!

Tetszik nekem ez a v(s)örös csillagos mizéria. Istenemre, tetszik! Pont az, mint mikor a hülye gyerekeknek épp nincs mit csinálni, hát kitalálnak valami baromságot. Vagy a másik véglet, amikor a hülye gyerekek akkora baromságot csináltak ami már eget s földet rengető, ezért gyorsan ki kell találni valamiféle álca gyanánt működő kisebb baromságot. "Ez a kérdés, válasszatok!"

De ez így kevés lesz! Mert kifogy majd a sör.
De nem fogy ki a vörös csillag.
Ha már belekaptak ebbe a s(v)örös buliba, akkor tovább! Ha lúd, legyen kövér!
Itt nem szabadna megállni. Nem szabadna megelégedni azzal, hogy ürítem söröskorsóm! Nem! Ürítsük vörös korsónk! Fenékig!

Javaslom a lex Heineken kiterjesztését az élet minden területére, az élet minden egyes kurva vörös csillagára. Ez így tovább nem mehet! Megint csak egyet szedünk le? Mindet!
Javaslom hát a lex Heineken törvényhez hozzácsapni, és azzal kiegészíteni, egy beszolgáltatási kötelezettséget.

Minden magyar állampolgár -akár határainkon belül született és élő, akár belül született de kívül élő, akár kívül született és kívül is élő- záros határidőn belül köteles a kijelölt hatóságnak beszolgáltatni minden egyes a birtokában lévő vörös csillagot!

Az üres Heineken doboztól kezdve -amiben eddig a kihegyezett ceruzák meredeztek az íróasztal sarkán-, az összes vörös csillagot magán hordó magán és közokiraton át, a vörös csillagot magába foglaló különféle szervek, szervezetek elismeréseit, kitűzőit és az állami kitüntetésig bezárólag!
Javaslom kiterjeszteni a fentebb felsoroltak azon megjelenítési formákra is, hol a valamikori pátállami címer szerepel felnyomtatva avagy ráhelyezve, ámde nem színesben.
Mert a vörös csillag lelki vizualitásban akkor is vörös, ha nem az a színe!

Javaslom belefoglalni mint záró rendelkezést, hogy a beszolgáltatási kötelezettség vonatkozik minden saját tulajdonban lévő vörös csillagra, minden örökségből származó vörös csillagra és minden egyes magántulajdonban lévő gyűjtemény vörös csillagot ábrázoló darabjaira is.
Javaslom továbbá záró rendelkezésben iktatni, hogy a fent nevezett beszolgáltatási törvény alól felmentést szereznek azok, kik a Fidesz-MPSZ vagy a KDNP pártagsági igazolványával rendelkezne, és abban visszamenőlegesen legalább hét esztendőre nincs tagsági díj elmaradásuk.
Mert az nekik jár! Az ő csillaguk, az nem vizuálisan környezetszennyező!
"Üdv!" "Üdv, vezérem!"  "Győzelem, üdv!"

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése