Cím

"Ha sírni látod a bohócot, tudd meg, hogy miattad sír: arcán gördül végig minden, MIT A SZÍVE MÁR NEM BÍR...." /Annalíz küldte/
A képek nem feltétlen illeszthetőek az íráshoz. Vagy igen, vagy csak vannak. De akár így, akár úgy, az enyémek, mint ahogy a szöveg is.
Elviheted ha kell, nem bánom, csak ahol "leteszed" ott említsd meg, tőlem való!

Keresés ebben a blogban

2017. március 15., szerda

Orbánról sem ...

Hát nem! Ezt nem! Ezt én még Orbán Viktorról sem vagyok képes elhinni! Köztudottan nem vagyok a híve, nagyon nem csípem amit tett ezzel az országgal, de azt amit ma hallottam róla egy "ünneplő" szájából, hát az már túlmegy minden határon!
Beszélgetés, jelenet leírása következik egy videóból. Felvették, megörökítették, így hangzott el! Aki nem hiszi, járjon utána! Keresse meg az RTL videoarchívumában.

Egy hölgy sípokat kínált a tömegben. Egy mondjuk korom béli úriembernek látszó egyén elvett párat, majd ledobta a földre és széttaposta a fütyülőket.
Hölgy:                      -Remélem lefényképezték.
Úriembernek látszó:   -Miért zavar minket?
Hölgy:                       -Azért, mert Orbán Viktor eltiporja a 48-as szabadságharc ...
Úriembernek látszó:   -Az édesanyját tiporja el!

Azt hittem rosszul hallom! "Az édesanyját tiporja el! Az édesanyját ...!"

Hát nem! Ezt már nem! Én sok mindent elhiszek Orbánról, de ezt nem!
Azt, hogy Magyarország miniszterelnöke tettlegességig menne az édesanyjával szemben, azt azért el nem hiszem róla! Nem! Nem! És nem!
Még akkor sem vagyok hajlandó elhinni, ha ezt egy szimpatizánsa állítja és hát ő nyilván jobban ismeri. De ez képtelenség! Nyilván elhallott valamit az úriembernek látszó.

Az ünnep amúgy felemelő volt! Nem?

A dulakodó faszkalap kormánypárti és Orbán szimpatizánst, miután elesett és beverte az okos buksiját, felemelték!
A zászló rúddal fejbe vert, a hírek szerint Együtt politikusát, felemelték!
A lengyel barátok egy olyan  molinót emeltek fel ... de olyat! Felemelték!
A nemzeti ünnepen: leköpték, leanyázták, Soros bérencnek, Soros huszárnak titulálták, letépték a kokárdáját, meglökték, megütötték, nőkre emeltek kezet, szóval verbálisan is és fizikálisan is erőszakolták általában azokat kik nem a nagy focicsapatok buszaival jöttek bértapsolónak. Ez önmagában "felemelő"!
Tudósítókat vegzáltak, például leköpték az ATV fiatal riporternőjét mellé zsidó tévének titulálták a munkahelyét. Ugye, hogy roppant "felemelő"?

S ezek mellé, azzal a hírrel szembesülni, hogy Újpest polgármestere a nemzeti ünnepen lakoltat ki önkormányzati bérlakásból egy olyan személyt aki összeszedte a tartozására a pénzt, és tartozását teljes összegben egyenlíteni is akarta, hát ... Felemelő! Ugye?

Ez Orbán, ez a rendszere, ezek a hívei, talpnyalói, haszonélvezői ez a nemzeti együttműködés rendszere, ez az eredményük. Felemelő! Ugye?

Mindezek ellenére, azt amit az úriembernek látszó állított, hogy Orbán Viktor
"Az édesanyját tiporja el! Az édesanyját ...!" Azt nem hiszem el!

Mindenki mást! Bárkit! Akit csak kell! Engem! Téged! .. A te anyád!
Az enyém már nem tudja. Ezt nem érte meg.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése