Cím

"Ha sírni látod a bohócot, tudd meg, hogy miattad sír: arcán gördül végig minden, MIT A SZÍVE MÁR NEM BÍR...." /Annalíz küldte/
A képek nem feltétlen illeszthetőek az íráshoz. Vagy igen, vagy csak vannak. De akár így, akár úgy, az enyémek, mint ahogy a szöveg is.
Elviheted ha kell, nem bánom, csak ahol "leteszed" ott említsd meg, tőlem való!

Keresés ebben a blogban

2017. május 3., szerda

Fakabát sztorik

Az alant leírtak eredetiségét, valóságtartalmát nem állt módomban leellenőrizni. Igazából azt sem tudom ki az eredeti terjesztő. Hozzám a Szállító jóvoltából került. Hála neki! Hatalmas dumák! No meg aztán már elég rég nem használtam az általa szállított anyagból. Elnézést kérek érte!

Moszkvai rendőri jegyzőkönyvekből, jelentésekből...
Állítólag! (Persze, miért pont moszkvai?
Persze, miért ne?)

'A holttesten 10 és 20 kopejkás érme nagyságú bemeneti sebeket találtunk. A sebek összfelülete 3 rubel 20 kopejka.
'A tettes üldözése közben Ivanov törzsőrmester a levegőbe lőtt. Sajnos nem talált.
'Tapasztalatlanságomat kihasználva a férfi magáévá tett, majd eltávozott, és még fizetni sem fizetett.
'... szép, okos, gondolatos a szeme... a másik hiányzik...
'Az áldozaton 4 sebet találtunk. Kettő halálos volt, a másik kettő szerencsére nem.
'Mire a fejét is megtaláltuk, a letartóztatott személy elhunyt.
'A gyanúsított a páternoszterbe lépett és ismeretlen irányban eltávozott.
'Pavlov úrra üldözése közben 8 figyelmeztető lövést adtam le, mégpedig a fejére és teste egyéb lágy részeire.
'Kirilovics úr szokatlan nagyságú szexuális adottságával ijesztgette Kolevaja elvtársnőt, a nevezett szexuális adottságot Kolevaja et.nő csak azt követően engedte el, hogy erőszakot alkalmaztunk vele szemben.
'Közlekedési rendőr jelentéséből: ,,Kérem parancsnok urat, hogy nehéz anyagi helyzetemre tekintettel adja három napra magánhasználatba részemre a radart!”
'Petrov úr megbilincselve sem hagyta abba a huligán viselkedést. Nemi szerven rúgta Kovaskij századost, amelytől annak lerepült a sapkája...
'Petrov őrmestert letartóztattuk az Avramova kisasszonyon megkísérelt nemi erőszakért. Avramova kisasszonyt letartóztattuk a rendőri intézkedésnek való ellenszegülésért.
'Az említett napon a szolgálatban levő Ivanov őrmester körözött veszélyes bűnözőt észlelt a tömegben. Az illető elfogása végett kénytelen volt használni fegyverét. Ennek ellenére a halottak és sebesültek listáján nem található a körözött személy.
'A Király nevű szeszfőzdében végzett házkutatást követően sem én, sem Georgievics őrmester nem találtuk a kijárati ajtót. Georgievics őrmester feladta a keresést, és elaludt a vécén, de én végül megtaláltam az ajtót. Arra, hogy miért hoztam magammal a rendőrőrsre - nem emlékszem.
'Tegnap a 12. emeletről kirepült egy ,,Sony” márkájú TV-készülék, de nem esett a földre, hanem eltűnt a 8. és az 5. emelet között.
'A botrányt a férfi rendezte, a hangosításról a felesége gondoskodott.
'A közlekedési rendőrség jegyzőkönyvéből: ,,A baleset helyszínén a következőket állapítottuk meg: az útkereszteződésben álló Zaporozsec vezetője autója ajtajának kinyitásakor megkarcolta a mellette álló Mercedes márkájú autót. A Zaporozsec vezetője a helyszínen belehalt sérüléseibe.”
'Válóperes bíróságon: Azért hagytam el a feleségemet, mert megelégeltem, hogy nem mossa ki az ingemet és az alsónadrágomat, és nem foltozza be a zoknimat - már szégyelltem más nők előtt levetkőzni!
'Tegnap a ,,Kosmos” étteremben lövöldözés tört ki 2 rivális banda között. A közelben tartózkodó ügyeletes rendőröknek sikerült elmenekülniük...

1 megjegyzés: