Cím

"Ha sírni látod a bohócot, tudd meg, hogy miattad sír: arcán gördül végig minden, MIT A SZÍVE MÁR NEM BÍR...." /Annalíz küldte/
A képek nem feltétlen illeszthetőek az íráshoz. Vagy igen, vagy csak vannak. De akár így, akár úgy, az enyémek, mint ahogy a szöveg is.
Elviheted ha kell, nem bánom, csak ahol "leteszed" ott említsd meg, tőlem való!

Keresés ebben a blogban

2017. május 30., kedd

Hitler élt ...

Hitler élt, sajnos "él" és sajnos "élni" is fog.
Mindig vannak olyanok ...
Rendre felbukkannak olyan áltudományos hírek, hogy Hitler nem halt meg a bunkerben, hanem megszökött s vígan élte világát még igen sokáig.

Mint az a fejtegetés is amibe a mai nap sikerült belebotlanom. Rendszerint hagyom a francba az efféle dolgokat, éljék a saját kis semmit nem érő szenzációhajhász életük, de most nem!
Most olyanom van, hogy nem hagyom. Talán mert olyan régóta és olyan folyamatosan, fokozatosan érett már ez a jelenség, hogy most úgy gondolom a korábbiaknál is veszélyesebb. A mai Magyarországon biztosan!
Mert nekem szent meggyőződésem, hogy az efféle agyalgásoknak ne Hitler halálának időpontja s módja a lényegi mondandója, hanem az, a hitleri szellemiség maradjon életben, és nem mellesleg az, egy füst alatt lehet más kormányokat, országokat Hitler rejtegetése, eltagadása okán ekézni! Lehetőleg az épp aktuális mumus országot és kormányát! Mint eme ma olvasott agyrémben is.
Anélkül, hogy megnevezném -én nem népszerűsítem- a megjelentetőt, megpróbálom röviden összefoglalni.
Szerintük Hitler a titkos alagútrendszeren keresztül kijutott a berlini metróhálózat alagútjaiba, majd repülőre szállt ami egy tengeralattjáróra vitte az pedig Dél-Amerikában tette ki. Ott aztán nevet változtatott, megborotválkozott, elvett feleségül egy néger nőt és élte világát Argentínában, 1984-ben bekövetkezett haláláig.
Mi sem természetesebb, minthogy ez Amerika kormánya tudtával. Sőt! Sőt, az FBI dokumentálta is! Ahonnét most persze szivárog.
Nos kérem! Hogy csak egyet említsek fel. Ha ez így esett volna meg, akkor az is dokumentálva vagyon, hol is nyugszik pontosan az a fazon aki 1984-ben megtért a teremtőjéhez s aki állítólag Hitlerrel azonos. Akkor pedig ugyebár csak exhumálni kellene a megboldogultat, elvégezni egy DNS vizsgálatot és a vita lezárva.
De nem! Most sem történik meg, mint ahogy eddig sem.
Helyette befotóznak egy nagy részben kifestett papírfecnit, meg egy jó homályos fotót amin van egy bekarikázott alak aki akár lehetnék én is.
S máris kész! Hitler élt, Hitler "él" és Hitler "élni" fog.
No meg mellesleg sikerült egy jó nagyot belerúgni az aktuális mumusba!
És ez utóbbi az igazi lényeg! Nemde? Mert az értő fülek által, ezen dolgok, "termékeny", rendszerint vizes -még ha tekervényes is- "talajra" hullanak

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése