Cím

"Ha sírni látod a bohócot, tudd meg, hogy miattad sír: arcán gördül végig minden, MIT A SZÍVE MÁR NEM BÍR...." /Annalíz küldte/
A képek nem feltétlen illeszthetőek az íráshoz. Vagy igen, vagy csak vannak. De akár így, akár úgy, az enyémek, mint ahogy a szöveg is.
Elviheted ha kell, nem bánom, csak ahol "leteszed" ott említsd meg, tőlem való!

Keresés ebben a blogban

2017. július 12., szerda

Börtönbe zárt ország (Börtönbe veletek!)

Börtönbe zárt ország a miénk. A hazugságok börtönébe. A tengernyi hazugság elmosta a józan észt és börtönbe, kalodába terelte a gondolatokat.
A nagy többséget börtönbe zárta!

Azt is aki hiszi a temérdek hazugságot, azt is aki a hazugságok áradatában nem képes, vagy csak nem akar gondolkodni s az igazságra jutni, és azokat is akik azt hiszik az érdektelenséggel kívül kerülnek, kívülállók maradhatnak.

Nem maradhat itt kívülálló, nem maradhat itt érintetlen senki! A temérdek hazugság határozza meg az ország menetét és ezáltal mindenki sorsát. S a hatalom úgy döntött, hazudik amíg csak tud! Ma már kényszerpályán!
A hazugságokkal vértezték körbe magukat a hatalom birtokosai és a hazugságokkal bekerítettek mindenkit, bekerítették az egész országot. Ez az igazán veszélyes kerítés! Nem a déli határzár. Ezt a hazugság kerítést a felhúzói már nem bonthatják le, a hazugságok börtönébe zártak pedig különböző okaik miatt nem merik.
Hogy is mernék, amikor a hatalom foggal körömmel védi, olyan fegyőrökkel ami pont a bezártak mellett kellene legyen, csak egyet mondjak a jog!

A jog ma már mindenki mellett áll, mindenkire érvényes, de csak a hatalmat szolgálja!

S hogy ezeket a sorokat miért most írom? Miért most, holott nem mai keltezésű a gond?
Azért, mert egyre inkább nem értem, hogy a töménytelen mennyiségű kormányzati hazugság mellé -ami mára már az ország valósága lett beállításuk szerint- miért kell kitalált dolgokkal, álhírekkel, hamis hírekkel, rémhírekkel tovább fokozni?
Pláne nem értem, hogyha a valóság hazugság nélkül is épp eléggé elriasztó, ijesztő, akkor miért kell azt tovább fokozni hamis hírekkel?

Én azokat az embereket nem értem és már nem is akarom megérteni, akik gondolkodás nélkül felnyalnak minden hazugságot legyen az akár kormányzati, akár más eredetű, gondolkodás nélkül továbbadják, terjesztik sőt! Sőt, esetleg kreálnak mellé egy még nagyobb ordas baromságot!

A kormányunk hazudik, uszít, ellenségeket kreál, embereket fordít egymás ellen, gyűlöletet kelt! Tehát bűnt követ el! Felforgató tevékenységet folytat! Uszít! Lázít!

Ezért egyszer felelni kell! S pont ez az, ettől való félelmük az amiért az egész országot a hazugságok börtönébe zárják s ott is tartják míg csak lehetséges, mert ők azt nagyon jól tudják, nekik volna börtönben a helyük.

De nekik nem a hazugságok, hanem az igazság börtönében!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése