Cím

"Ha sírni látod a bohócot, tudd meg, hogy miattad sír: arcán gördül végig minden, MIT A SZÍVE MÁR NEM BÍR...." /Annalíz küldte/
A képek nem feltétlen illeszthetőek az íráshoz. Vagy igen, vagy csak vannak. De akár így, akár úgy, az enyémek, mint ahogy a szöveg is.
Elviheted ha kell, nem bánom, csak ahol "leteszed" ott említsd meg, tőlem való!

Keresés ebben a blogban

2018. február 11., vasárnap

O Viktor legyen király!

Válasszuk meg Orbán Viktort királyunknak!
Azt hiszitek, hogy szórakozok?
Nem! Válasszuk meg és alapítson dinasztiát!
Higgyétek el, mindenki sokkal jobban jár!
Hogy miért lesz jobb? Elmagyarázom! Kitartás!

Az, hogy gyenge a tél és nem fagyott be a Duna, az ne legyen akadály! Kis költségvetéssel meg lehetne csinálni uszályokon is, de az nem lenne méltó sem a Magyar nép, sem pedig leendő uralkodónk nagyságához.
Különben is! A pénz nem számít! (ennek még később jelentősége lesz)
Persze lehetne egy gigantikus arénában is, ami vetekedne a volt Colosseum pompájával, és ott majd a koronázási ünnepségek után  sportrendezvényeket, elsősorban futballt lehetne rendezni. De ez, bár stílusos ámde nem méltó!
Leendő királyunk legendás igazságossága vetekszik ama nagy elődével, kit anno a Duna jegén kiáltottak ki a magyarok királyának! Ez a méltó!
Hogy nincs rajta jég? Ezzel előjönni, pitiánerség!
Becölöpözzük. Arra pedig felverjük a pallókat, bedeszkázzuk a Dunát, majd jöhet rá a vízzáró réteg, becsövezni, kompresszorok, fagyasztás, műjég. Nagyjából a Margit hídtól a Lánchídig. Nagy lesz a vendégjárás. Hóágyúk! S a szakadó hóban, a Duna jegén, kikiáltjuk a királyságot és uralkodónk! Szemben a Országházzal! Magasztos lesz!

"A magyar név megint szép lesz,
Méltó régi nagy híréhez;"
(sajnos a mű egyéb sorai nem épp aktuálisak ebben a változatban,
újra kell értelmezni, vagy írni)

Lesz végre királyunk! Orbán dinasztiát alapít, másik hajdan volt nagy uralkodónk Könyves Kálmán után, I. Leveles Viktor Magyarország királya néven!

Angol mintára képzelem. Parlamentáris monarchia. Uralkodója I. Leveles Viktor egyben természetesen államfő.

S most akkor jöhet az aduász! ... Miért lenne ez nekünk jó?
Azért, mert sokkal olcsóbb lenne!
Lássuk be, hogy az elmúlt nyolc évben Orbán Viktor és teljes családja, valamint kiterjedt rokonsága, leghűbb követői, legfontosabb bizalmasai és kiszolgálói, sikeresen a saját lábunkra álltak! Ez eddig az országnak iszonytató pénzébe került! Egyebeket ne is említsek!
Ha sikeresen megválasztjuk királyunknak, onnét kezdve egy évre vetítve, az eltartása a teljes pereputtyával, kiszolgáló személyzetével együtt, töredéke lesz annak mint amennyit eddig elherdáltak éves szinten.
Lehetne csinálni egy normális országot! Egy normális kormányfővel, normális kormánnyal, parlamenttel, s végre véget vethetnénk az anyagi vonzatát tekintve tatárjárás mértékű dúlásnak. Ne mondja senki, hogy ez nem érné meg!

No persze el is lehetne őket zavarni a francba! De az túl egyszerű! Egyszerű, mert ahhoz csak annyi kellene, hogy elmegyünk a választások napján választani!

Nem sírni kell, hogy ennyien regisztráltak Romániából, meg annyian Kárpátaljáról, meg hogy az Angliában élők ennyien nem tudnak ... azok, akik a határon belül vannak ne kifogásokat, ne kibúvókat keressenek, ne siránkozzanak, hanem álljanak fel, húzzák be maguk mögött a függönyt oszt akkor ezeknek "jó napot"!

4 megjegyzés:

  1. Gratulálok Józsi megint beletrafáltál de istenesen ám!

    VálaszTörlés
  2. Akinek kellene, az nem olvassa.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem vagyok én abban biztos! A Kádár rendszerében is volt rengeteg informátor. Ez a rendszer meg még annál is rosszabb. Ebben ne lenne?

      Törlés