Cím

"Ha sírni látod a bohócot, tudd meg, hogy miattad sír: arcán gördül végig minden, MIT A SZÍVE MÁR NEM BÍR...." /Annalíz küldte/
A képek nem feltétlen illeszthetőek az íráshoz. Vagy igen, vagy csak vannak. De akár így, akár úgy, az enyémek, mint ahogy a szöveg is.
Elviheted ha kell, nem bánom, csak ahol "leteszed" ott említsd meg, tőlem való!

Keresés ebben a blogban

2019. október 20., vasárnap

Az anyag nem vész el ... viszont átalakul

Ugye, hogy milyen sebességgel vált valaki színt?
A kaméleon az egy gyenge és amatőr kezdő hozzájuk képest.
Tegnap még narancsszínű aktakukac, akinek a napi irattermelését folyóméterben mérte a közigazgatás. Erdőbirtokos legyen a talpán az az állam amelyik bírta fakitermeléssel a papírigényét.

Oszt fénysebességgel váltott narancsból zöldre! Zöldre, az újrahasznosítás elkötelezett híve lett. Zsákszám ontja a darálékot. Éjt nappallá téve darál, zsákol, hurcolkodik az újrahasznosítható anyaggal. Már nem fákat kell miatta vágni és papírt gyártani, hanem fellendíteni a műanyagipart, hogy zsákból legyen meg az ellátása. Természetesen papírdarálóból is.
Rosszmájúak szerint, már fogalmazódik a tenderkiírás, egy olyan nagy teljesítményű iratzúzóra, amelyik képes egy komplett iratszekrény terjedelmét egyben befogadni, ha sürgős a meló akár szekrénnyel együtt.
A kiírást csak az késlelteti, hogy a megnőtt -és esetleg a későbbiekben előforduló- igények felvetették, nincs értelme elaprózni a fejlesztést, mert sok irat van lemezszekrényben. Vélhetőleg a végső változat, és egyben a megrendelés, egy iratokkal dugig tömött lemezszekrény befogadókapacitására képes nagy teljesítményű és gyors gépre lesz. Természetesen mágneses szeletleválasztóval, a fémcsíkok kiemeléséhez.

Mert az írott anyag sem vész el. Részben. Az anyag nem. Csak újrahasznosíthatóvá válik. Az írott? Végül is az sem vész el, csak átrendeződik. Összekuszálódnak a betűk alaposan, de attól még írott ugyebár! S miért is? Még kérdés? Csupán azért, hogy ne a hajdani kiadványozó legyen újrahasznosítva és alaposan összekuszálva.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése