Cím

"Ha sírni látod a bohócot, tudd meg, hogy miattad sír: arcán gördül végig minden, MIT A SZÍVE MÁR NEM BÍR...." /Annalíz küldte/
A képek nem feltétlen illeszthetőek az íráshoz. Vagy igen, vagy csak vannak. De akár így, akár úgy, az enyémek, mint ahogy a szöveg is.
Elviheted ha kell, nem bánom, csak ahol "leteszed" ott említsd meg, tőlem való!

Keresés ebben a blogban

2019. október 9., szerda

Ez lett az új Magyarország?

Most akkor tényleg elhiszitek, hogy ez egy új Magyarország? Hogy ennek kell lennie az újnak?

Nem igazán értem, hogy nem látják oly sokan a valóságot? Mint ez a homlokzat a képen. Egységes, egy darabban van, nem dől le, de alóla mint a genny folyik a rothadó váz leve. Még nem dől le!

"Együtt a család!"
Együtt persze. Együtt a hatalmaskodóké is és együtt a nélkülözőké is. Csak sajnos külön-külön.
De ez csak kettő. Amúgy tudja valaki, hogy ez az új Magyarország hány felé szakította az embereket családostul?

Elképesztő most a jelenség, a Borkai jelenség. Hihetetlen, hogy miféle gondolkodásokat dobott a felszínre. S nem restek védeni, mentegetni, még dicsőíteni is.

Ez az új Magyarország?
Hogy nem látszik ez oly sok embernek, hogy nem az a lényeges kérdés, hogy Borkai kit, kiket, hol és hányszor dugott meg, hanem az, milyen körülmények közt oszt mennyiért és ki fizette a számlát?
Jacht, kokó, kurvák!
Ugye senki nem gondolja azt komolyan, hogy egy győri polgármesternek a hivatalos fizetése megvan annyi, amiből lecsíphet milliókat anélkül, hogy a kedves feleség észrevenné a hiányt?
Ha nem, márpedig nem, akkor honnét telik rá? Vagy ő fizeti, vagy a haver!-
Haver? Egy haver nincs széles e honban aki csak úgy, minden ellenszolgáltatás nélkül, pusztán keresztényi szeretetből, bérel egy jachtot, beszákol kokainból és vesz neked 1,5 milláért/ kop kurvákat. Ha Borkai fizette, ha fizették neki, honnét a rávaló?
Rossz hírek szerint, évi egy milliárdot talicskáznak ki Győrből. Abból futja a ribancokra is, hajóra is és némi tudatmódosítóra is.
A baj az, hogy emberek tömkelege ezt nem gondolja végig, nem gondolja tovább és még mentegetik ezt a mocskos gazembert az egész bagázzsal együtt.
És sajnos az ő mentegetésükkel együtt mentegetik ezt az egész rohadt rendszert is, mert ők az iskolapélda. Mindenütt így működik, vagy hasonlóképp.
Gondoljuk csak végig Kaposvárt, a mendemondákat a telekügyletekről és ....
Bizony mondom, van itt miről dönteni 13-án. De van ám!

Soha nem tapasztalt erős kampány után, egy erős részvételi aránnyal, Kaposváron ott az esély leváltani a Fidesz korrupt maffiaállamába beékelődött polgármestert és segítőit.
Ennek a lehetőségnek még az sem lehet akadálya, hogy egyesek szembemennek a teljes körű összefogással és azt képzelik, hogy egymaguk győzedelmeskedhetnek.
Kaposváron az összefogás nem Győr típusú. Szilárd alapokon álló, szilárd, eltökélt, változást akaró résztvevőkkel.
Ha bárki is komolyan gondolja, aki komolyan gondolja a Fidesz és Szita Károly leváltását, az nem pazarolja a voksát reménytelen álomkergetőkre, hanem a Kaposváriakért Egyesület polgármesterjelöltjére, és egyéni választókörzeti jelöltjére adja.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése