Cím

"Ha sírni látod a bohócot, tudd meg, hogy miattad sír: arcán gördül végig minden, MIT A SZÍVE MÁR NEM BÍR...." /Annalíz küldte/
A képek nem feltétlen illeszthetőek az íráshoz. Vagy igen, vagy csak vannak. De akár így, akár úgy, az enyémek, mint ahogy a szöveg is.
Elviheted ha kell, nem bánom, csak ahol "leteszed" ott említsd meg, tőlem való!

Keresés ebben a blogban

2011. december 1., csütörtök

Most akkor?

Meg kell mondjam -még ha nagyon nem is tetszik-, hogy az elmúlt hónapokban akár parlamenti vitát hallgattam, akár más okból történő megnyilatkozásokat volt okom a meglepődésre.
Még pediglen az, hogy magasan a legjobb és a legérthetőbb hozzászólásokat, riportokat, válaszokat a Jobbik képviselői adják. Ráadásul nem elég az, hogy érthetően, de még higgadtan is.
Legutóbb Morvai Krisztina lepett meg a televízió egyik reggeli csatornáján adott válaszaival. Őt megelőzően pedig Volner János a Jobbik frakcióvezető-helyettese.
Ő olyan válaszokat adott a felvetett kérdésekre, aminek megértéséhez nem kellett közgazdásznak lenni. De bátran említhetem Vona Gábor parlamenti felszólalásait is. Egyszerűen és érthetően beszélnek és indulatok nélkül. Ha követelnek is valamit, nem "fröcsögve" és nem gyűlölködve.
Mielőtt azon kezdtem volna rágódni, hogy esetleg magamra maradok az észrevételemmel, "belefutottam" egy írásba. Az újságíró azt taglalta, hogy a készülő köznevelési törvény vitájában mennyire józan, színvonalas és tárgyszerű hozzászólást tett Balczó Zoltán képviselő (Jobbik). Ráadásul az érvelés bár kritikus volt, de meggyőző.
Hoppá! Most akkor mi van? Nem csak én látom így?
Megnyugtató. Megnyugtató?
Az, hogy egy neves újságíró észreveszi, az érthető, az hogy én -mint dilettáns- észreveszem, már kevésbé, de még mindig érthető. Az viszont, hogy a többi politikai párt nem veszi észre -vagy nem akarja, vagy úgy tesz mintha nem venné- na az, az már kurvára nem érthető. Most akkor ... ?
.

2 megjegyzés:

  1. Majd csak észre veszik...hogy észre vettük.

    VálaszTörlés
  2. Régebben Vona azt mondta, hogy mindenki jobbikos, csak még nem tudja. Van amivel egyetértek, de van amivel nem. Ezzel például nem.

    VálaszTörlés