Cím

"Ha sírni látod a bohócot, tudd meg, hogy miattad sír: arcán gördül végig minden, MIT A SZÍVE MÁR NEM BÍR...." /Annalíz küldte/
A képek nem feltétlen illeszthetőek az íráshoz. Vagy igen, vagy csak vannak. De akár így, akár úgy, az enyémek, mint ahogy a szöveg is.
Elviheted ha kell, nem bánom, csak ahol "leteszed" ott említsd meg, tőlem való!

Keresés ebben a blogban

2017. május 5., péntek

Ki az igazi bűnös?

A gödi speciális otthonban feltárt dolgok kapcsán és azt azt követő hírek miatt ugrott elő a kérdésem. Ki viszi majd el a balhét?
És a többi bűnös? Esetleg az igazi felelős?

Gondolom nem lesz.
A vizsgálat majd feltár sok mindent, problémát, akadályozó tényezőket, forráshiányt, szakértelem hiányát, munkaerő hiányt, az intézményvezető aki mellesleg már joggal kapott felfüggesztést elviszi a balhé gerincét, esetleg az intézményt bezárják, a sérülteket szétszórják mint egy marék zizit és kész.
Azt hajlamos vagyok elhinni, hogy az ott dolgozók erőn felül teljesítettek, kidolgozták a belük és megtettek mindent mit tehettek.
Jelezték a gondokat, vizsgálat is indult, a szakszervezet is jelezte a gondokat, az ombudsman is vizsgálódott s gyakorlatilag ...
Elképesztő ami ott történt! Kinek a trehányságából?
Kinek a bűne, hogy kevés a dolgozó? Kinek a bűne, hogy a szakképzett dolgozó még kevesebb? Kinek a trehánysága, hogy az igazgató rendre hozhatta meg a szakmaiatlan döntéseket? Kinek a bűne a forráshiány? Kinek a bűne a rossz infrastruktúra?
És sorolhatnám vég nélkül! Mit tett a fenntartó?
Mit tett a hiányosságok megszüntetésére? Mit tárt fel maga? Mikor ellenőrzött?

De egy "lényeges" kérdést már feltártak!
Mégpedig azt, hogy a jelentést tevő nemzetközi civil szervezetet Soros pénzeli.
Most erre mit mondjak? ... Remélem, ez egyszer ennél messzebb jutnak az "urak".

1 megjegyzés:

  1. Semmi érdemit nem fognak tenni, mely elindítana egy olyan dominót ami alátemetné rendszerüket,a NER-t. Ezt tudják, ezért törvényszerű, hogy olyan végkövetkeztetést vonnak le, amitől minden épeszű fanyalogna.

    VálaszTörlés