Cím

"Ha sírni látod a bohócot, tudd meg, hogy miattad sír: arcán gördül végig minden, MIT A SZÍVE MÁR NEM BÍR...." /Annalíz küldte/
A képek nem feltétlen illeszthetőek az íráshoz. Vagy igen, vagy csak vannak. De akár így, akár úgy, az enyémek, mint ahogy a szöveg is.
Elviheted ha kell, nem bánom, csak ahol "leteszed" ott említsd meg, tőlem való!

Keresés ebben a blogban

2017. május 22., hétfő

Tényleg erőszakot akartok?

Tényleg erőszakot akartok? Tényleg verekedni akartok? Tényleg ennyi ember van ma Magyarországon aki reggel felkel és birkózószart reggelizik?
Amit persze nem csodálnék, hisz vannak ezek a Bayer, meg Rezsim Szilárd féle kurva erős fazonok, utóbbi valaha tényleg birkózó volt sok lehet hát benne a birkózó szar tán osztja is, meg ott vannak a Kubatov alkalmazott verő legények, akik gyenge nőket inzultálnak a ligetben s stb!
Ezek az izomagyak aztán szórják a szennyet szerteszét a sok hülye meg feleszi és egyre másra nyilatkozza, vágyja óhajtja az erőszakot. Mint most a legutóbbi tüntetés után is ahol is valakik a magyar lobogó közepére rávarrták az EU csillagait a teljes körrel meg a kék háttérrel.
Hogy ez egy micsoda jelképgyalázás és a kezüket kellene tőből kitépni majd belevágni a hátukba és efféle üssük szét buzdítások.
Hát kérem! Először is. Ha nem tetszik, meglehet nekem sem, nem hiszem, hogy az elintézés módja az agyonverés, meg a tettesek fizikai rongálása, testi folytonosságuk megszakítása és hasonló, lehetőleg maradandó, vagy az örökkévalóságon túl gyógyuló testi rongálások!
Egyszer régen (ez időben, nem a Ronald) írtam arról a sok-sok kurva nagy magyar hazafiról akiknek egyszer sikerült felmászniuk a tetőgerincre és a kúpcserepet megdíszíteni a magyar lobogóval. Fennem hirdesse, itt igaz magyar él, nem ám valami gyüttment! De a kibaszott nagy hazafiság odáig már nem terjedt, hogy mikor a nap kiszívta a színeket, a viharok megtépázták a lobogót és rongyszőnyegre emlékeztető csíkokban fityegett a piros rúdról a maradék, akkor a fotelben edzett punnyadt hazafias valagát feltornázza újra a kúpra és kicserélje a gyalázatos állapotban lévő nemzeti jelképet! Az egyáltalán nem zavarja!
Az viszont igen, hogy a nemzeti lobogónk és az EU zászlaja kiemelt jelképét valakik összevarrják jelképezvén az együvé tartozást. És miért ne tehetnék? Tán nem tartozunk együvé? Meg oszt Orbán fejedelem háborút vizionál, háborúkba meg belefér a csaták viharában edzett zászló. Vagy nem?
Nos kedves viszkető tenyerű pofonládák, izomagyak, taknyot, vért és rajta csúszkáló civileket vizionáló, gyenge nőket képen verő, birkózó szart reggeliző vicsorgók! Figyeljetek!
A verekedés ott kezdődik, mikor a bántalmazott védekezik és visszaüt!
A békés többség ezt nem szeretné! De nehogy azt higgyétek, hogy ti, a csekélyke kisebbségben lévő vérgőzös vadbarmok, csak úgy büntetlenül végigverhetitek majd az országot! Ne higgyétek! Nem úgy lesz!
Addig feszegetitek a pofonládát, addig óhajtjátok az erőszakot, addig inzultáljátok a békés embereket, míg majd elszakad a húr és úgy elpicsáznak benneteket, hogy a jó édesanyátok nem ismer rátok.
Tényleg erőszakot akartok? Tényleg azt gondoljátok csekélyke létszámú disznók, hogy nincs ebben az országban elég lúd? Van! Ne basztassátok őket, térjetek észre!

(Sajnálom. Mivel a Bayer félékhez szóltam, ők a saját nyelvükön értenek.)

2 megjegyzés:

  1. Nehéz nekem elfogadnom, hogy miért akarnak erőszakot. Érteni értem. Nem tudják, hogy a békés tömeg végtelenségig nem tolerálja a kekeckedést? Arra apellálnak, hogy a jók nem folyamodnak olyan eszközhöz amikhez ők nyúlnak a gonoszok? Lásd a II. Világháborút. Ha a jókat beszorítják sarokba elszabadul az állati ösztön. Nem tudják, mert buták.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. És ezeken kívül még vannak más dolgok is. Lassan izzó puskaporos hordón ül az ország.

      Törlés