Cím

"Ha sírni látod a bohócot, tudd meg, hogy miattad sír: arcán gördül végig minden, MIT A SZÍVE MÁR NEM BÍR...." /Annalíz küldte/
A képek nem feltétlen illeszthetőek az íráshoz. Vagy igen, vagy csak vannak. De akár így, akár úgy, az enyémek, mint ahogy a szöveg is.
Elviheted ha kell, nem bánom, csak ahol "leteszed" ott említsd meg, tőlem való!

Keresés ebben a blogban

2018. január 14., vasárnap

A kígyó (madzag) nem hímvessző ...

Ha úgy érzed, hogy kígyót melengettél a kebleden ... De tulajdonképp ezt elviselted évtizedekig, akkor most már mire a sirám?
Volt Krakus-dosszié. Volt. És? Mióta tudjuk?
Mióta viseljük? Mióta nem teszünk semmit?
Mi a franc értelme van annak, hogy ezt időről időre előrángatják egyesek, elhintik, majd marad minden a régiben? Marad!
Én unom! Őszintén megmondom, kurvára unom!
Még ha bizonyítottnak fogadnám is el -de mondjuk inkább úgy, számos hasonlóság fedezhető fel-, hogy Krakus azonos Szitával, hány esztendeje tudott ez már? Azóta hány alkalommal választotta újra polgármesterré Kaposvár lakossága? Annak gyanújában! Vagy tudatában. Kinek-kinek hite szerint!

S most, hogy közelednek az országgyűlési választások -no meg Szita teszi amit tesz- megint elkezdtek páran "Krakusozni". Azt hiszik tán, hogy ezzel a Fidesz helyben gyengíthető? Lófaszt! Már elnézést! A Fideszt eddig sem érdekelte, Szitát sem igazán,
a híveket pláne nem ... akkor?
Néhányszor már bebizonyosodott itt helyben, hogy ezekkel a régmúlt valagából előrágatott szarságokkal nem lehet megverni a Fideszt. Jó néhányszor bebizonyosodott helyben az is, hogy ezzel a módszerrel nem verhető Szita sem! Akkor hát mire, mi értelme még mindig ezt rángatni?
Értse már meg végre mindenki, hogy a madzag (kígyó) az nem olyan mint a hímvessző! Rángathatod akármeddig, akkor sem fog megkeményedni és nem fogod tudni tolni!
Vannak valós idejű problémák! Ajjaj! De még mennyi!
Azok felemlegetésével, de leginkább azzal, hogy miként kellene csinálni ha nem úgy, nos azzal jobban megérné foglalkozni, azzal talán jobban el lehetne érni azt a sokak által emlegetett ingerküszöböt és akkor talán lehetne nyerni is.
Ha háborút nem is, de csatát, csatákat biztosan. Azokat mindenképp!
Persze az én ingerküszöböm ezzel a "Krakusozós" módszerrel is ellehet érni. Határozottan ingerült leszek tőle!

Teljesen mellékesen, leginkább magamnak, no meg a 3000-es szám miatt megjegyzem:
- ez a háromezredik (3000.) bejegyzés a három blog összesítésében!
Itt a ...tükör...-ben a 816.

A -Katona vagyok! Honvédő! Csak hogy értsd - címet viselő írásom a csúcstartó mind olvasottságban, mind pedig hozzászólásokban.
Eddig 34540 alkalommal nyitottak rá és ott van a legtöbb hozzászólás is.

Ott van minden hozzászólás. Az enyémtől eltérő vélemény is!
Mint ahogy másutt is. Mint ahogy a közösségi hálón megosztások alatt is!
Még soha egyetlen írásom alá küldött hozzászólást sem töröltem!
Akkor sem, ha ellenvéleményt fogalmazott meg a hozzászóló, akkor sem ha sértőn vagy netán bántón. Akkor sem töröltem le ha arctalan gyalázkodott érvelés helyett.
Akkor sem töröltem le ha láttam, direkt azért nyitott magának egy arctalan kamu profilt, hogy "bátran" beszólhasson!
Csak úgy mondom. Leginkább csak úgy magamnak. Nehogy feledésbe merüljön.

2 megjegyzés:

  1. Háromezer ! Szép szám...én még nem tartok itt. Ha nem is írok, nem is jelzek, de olvasom soraidat, mert szeretem őket.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szép szám. Én sem gondoltam volna, csak úgy kíváncsiságból adtam össze előző nap. Majd eléred! Van időnk! Nagyon szépen köszönöm Panni! Én is a te írásaid! :)

      Törlés