Cím

"Ha sírni látod a bohócot, tudd meg, hogy miattad sír: arcán gördül végig minden, MIT A SZÍVE MÁR NEM BÍR...." /Annalíz küldte/
A képek nem feltétlen illeszthetőek az íráshoz. Vagy igen, vagy csak vannak. De akár így, akár úgy, az enyémek, mint ahogy a szöveg is.
Elviheted ha kell, nem bánom, csak ahol "leteszed" ott említsd meg, tőlem való!

Keresés ebben a blogban

2018. január 4., csütörtök

Sárga csekk! "Rózsaszín" valóság!

Ez már bűn! Vagy itt nem?
Nem. Nem az. Itt már szinte semmi nem az amit a kormányunk és kormányzópártunk művel.
Jelesül arról van szó, hogy egy tendert megnyer valaki x összegre s annak megvalósítása soha nem "csak" annyi.
Megnyeri a több milliárdos beruházást, közpénz milliárdokat kap megvalósításra oszt nem annyi lesz! Csak úgy repkednek rá a plusz milliárdok!

De ez az én olvasatomban már bizony bűn!
Miért nem vizsgálja soha senki azt, ha valaminek a megvalósítását beárazzák  cirka 3,5 milliárdba, majd hirtelen hozzácsapnak még kettőt? Csak úgy! Mert indok általában nincs. .... Ez mi, ha nem bűn?

Hogy nem fordul az meg senki fejében, hogy aki elvállal egy stadiont 3,5 milliárdért, annyira nyújtott be megvalósítási tanulmányt, azzal nyerte el a tendert mások elől, annyiból tervezte megcsinálni, majd hirtelen kell neki még 2 milliárd, ... szóval, hogy nem fordul meg senki fejében az, hogy az illető vagy nem ért a szakmához, vagy egy csaló!

De hogy nem fordul meg az senki fejében, hogy aki azt a 3,5 milliárdos tendert győztesnek kiáltotta ki, majd szemrebbenés nélkül rádob még 2 milliárdot, az vagy nem ért a szakmához, vagy egy csaló!

Hogy nem fordul az meg a fejekben, hogy ez bíz mindkettő vagy abszolúte nem ért a szakmához, vagy mindkettő egy piszkos csaló!
Hogy nem fordul meg a fejekben, hogy ezek összejátszanak, ezek csalnak, szemérmetlenül fosztogatnak!
Hogy nem fordul meg a fejekben, hová lesznek a pluszban rádobott milliárdok?

És most itt, ebben az írásban a fejek alatt értsd a törvényhozást, az államigazgatási szerveket és a nyomozó hatóságokat!

Így csorog át a közpénz egy része, így a túlárazásokkal, az ellenőrizetlen, ellenőrizhetetlen plusz költségekkel a magánzsebekbe, majd onnét bizonyos százaléka a titkos pártkasszába!

S most ezt a titkos pénzt, legalább is egy részét akarja Orbán Viktor tisztára mosni a rózsaszín csekkjeivel! Mert ahogy a nemzeti konzultáció számadatairól sem tudhatunk semmi biztosat, úgy majd itt sem! Sem arról, hogy hányan, sem arról, hogy mennyit fizettek be? Amennyit a kormány és a kormányfő hazudni akar!

Persze lesznek olyanok akik fizetnek. Már hogyne lennének! Hisz a hívő onnét is megismerszik, hogyha neki szükséget is kell amiatt szenvedni, de a kedvenc felekezetének, a kedvenc szektájának azért tolja az adományt! Fűti a hit!

Márpedig a Fidesz hívek vak hittel felruházottak, vak hittel ragaszkodnak minden idők legkártékonyabb szektájához. Nem értelemmel, hanem vak hittel!

Ha értelemmel volnának akkor látnák, hogy Orbán célja csak annyi, azt a látszatot kelteni, hogy Soros és a civil szervezetek elleni hadjáratot nem az adóforintokból,
nem közpénzből finanszírozza, hanem az választópolgárok adományaiból.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése