Cím

"Ha sírni látod a bohócot, tudd meg, hogy miattad sír: arcán gördül végig minden, MIT A SZÍVE MÁR NEM BÍR...." /Annalíz küldte/
A képek nem feltétlen illeszthetőek az íráshoz. Vagy igen, vagy csak vannak. De akár így, akár úgy, az enyémek, mint ahogy a szöveg is.
Elviheted ha kell, nem bánom, csak ahol "leteszed" ott említsd meg, tőlem való!

Keresés ebben a blogban

2018. január 2., kedd

Isten barmai lassan őrülnek!

Lassan őrülnek! Lassan, de meg. Megőrülnek.
Lassan, de biztosan!
Ezt már nem lehet mentegetni. Ezt már nem lehet szépítgetni. Ez maga az őrület. Maga az őrült iszony. Maga az őrült valóság.
Az önjelölt messiásunk, a megváltó szerepében tetszelegve, olyan mértékű őrületet és olyan őrülteket szabadított el (fel) ami már közveszélyes.
Csak hát őket nem érdekli a köz. Semmi ami köz. Illetve a közpénz az érdekli őket.
Ez itt már az albán szint: " A hír igaz! De nem osztogatnak, hanem fosztogatnak!"
A nagy magyar valóságban ez úgy van: A hír igaz! Fosztogatnak! Osztogatnak!
De nézzünk inkább a mi önjelölt messiásunk, megváltónk és az ő hívei által felkent uralkodónk, a mi saját kitenyésztésű istenünk néhány barmának őrületét.
Semmi szín alatt sem történeti és fontossági sorrendben! Ahogy jön!
- Bencsik népszavazással akarja elvenni Gyurcsány választói jogát!
Kell ezt magyarázni? Kell ezt kommentálni? Kell őt kommentálni? Sajnos de való. Nálunk mostanság nagyon úgy néz ki, hogy agyilag veszélyes lett a lovagság.
- Németh Szilárd. Alias, Rezsi Szilárd. Nos tőle kiemelni sem tudok. Minek? Mit?
Az egész "munkássága" kiemelendő. Rezsi Szilárd. Rezsim Szilárd. A rezsim szilárd!
- Pataki István esztergomi fidesz-képviselő. Neki saját KRESZ előírásai vannak s akinek ez nem tetszik azt leköpi. Jól olvastad! Leköpi! Akkor is ha riporter. Vagy akkor pláne? Mert a közlekedési szabályokon felül más szabályokat is másként értelmez? Értelmez egyáltalán? ... Lófaszt! Meg kellett állapítsam, belőlem nem lenne hosszú ideig újságíró, mert hasonló szituban úgy vágtam volna szájon, hogy a taknya menetet vág a nyakán!
- Ejtsünk pár szót Kövérről? Tudod a bajszos! Alias házmester! "Mi van?" Ő például abban a hitben éli világát, hogy helyesen értelmezte a tüke magyar kifejezést.
Pedig nem! Házelnök úr!
A tüke ebben a szólásban nem tuskót, hanem tősgyökerest jelent!
- Nagy nevek! Nagy emberek! Kósa. Lázár. Budai. Rubovszky. Rogán. Selmeczi. Szijjártó. Semjén. Rétvári. Farkas ... Isten irgalmazzon ennek a népnek!
- Vagy itt van nekünk, végül de nem utolsónak, a nagy házi kedvenc, a saját kis helyi prófétánk, isten helybéli szószólója kiválasztott prófétája, a bölcs Gelencsér Attila!
Akire karácsony napján tör rá a megvilágosodás, hogy a kereszténység végveszélyben van, hogy kicsiny hazánk a kereszténység utolsó mentsvára, ... védjük meg!
Védjük meg! Mert egy az isten és Gelencsér az ő somogyi prófétája! Ámen!
- No meg persze Szita! Aki képes volt az ország polgármestereit elárasztani levélszeméttel. Tudjátok! Arról a levélről beszélek amiben hű pártkatonaként állt be a hosszú sorba és a civil szervezetek, meg Soros ellen uszít. S persze az elmaradhatatlan migránsozás. Uszít, feszültséget szít, félelmet generál. Baszik ő már arra ami a dolga lenne, a kaposváriak érdekei képviselete, nemes egyszerűséggel beállt talpnyalónak.

(A neveket természetesen nem változtattam meg. Ha valaki magára ismerne az nem a véletlen műve! Aki véletlen kimaradt attól elnézést kérek -de csak ezért- s reménykedjen, hogy legközelebb sorra kerül. Nem lesz könnyű! Nagy a sorállás! Isten barmai lassan őrülnek! De gyorsan szaporodnak!)

Könnyű a Fidesznek! Isten barmai lassan őrülnek, de ahogy őrülnek úgy -mint a jó malom- őrölnek. Őrölnek. Beőrölnek! Bezúznak! Mindent s mindenkit!
Adjatok nekik még négy évet, s más itt már nem marad, csak őrlemény! Por s hamu!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése