Cím

"Ha sírni látod a bohócot, tudd meg, hogy miattad sír: arcán gördül végig minden, MIT A SZÍVE MÁR NEM BÍR...." /Annalíz küldte/
A képek nem feltétlen illeszthetőek az íráshoz. Vagy igen, vagy csak vannak. De akár így, akár úgy, az enyémek, mint ahogy a szöveg is.
Elviheted ha kell, nem bánom, csak ahol "leteszed" ott említsd meg, tőlem való!

Keresés ebben a blogban

2018. február 2., péntek

"Migránsmentes" töpörtyűfesztivál

"Migránsmentes" töpörtyűfesztivál!
Azt hiszitek szórakozok?
Egyáltalán nem!
A gödrei töpörtyű és forralt bor fesztivál így lett meghirdetve. ... De! Bizony ám! Így!

Amit a rendezvény biztosít csapatonként, azon tételek közt sorolták fel, ... "a migránsmentes környezetet"
De azért biztos ami biztos a plakátokra is feltették, hogy "migránsmentes rendezvény"!
Így együtt a kettő azért már legalább kissé megnyugtató, mert így véletlen sem gondolok arra, hogy a tételek közt szereplő csapatonkénti 5 kg zsírszalonnára értették azt, "migránsmentes". ... Azért ez így is, totális elmebaj!
Úgy látom, úgy vélem, úgy érzékelem, hogy a kormányunk célba ért!
Már olyan szinteken is terjed a totális elmebaj, ahol a fene gondolná azt helye van, sőt! Azt gondolnám itt, ilyen rendezvényen, eseményen biztosan nem!
Mit lehet erre mondani?
Mondjam azt, hogy nem tudom őket hibáztatni, mert hisz most már tényleg csak a csapból nem Soros meg a migráns folyik? Lassan oda jutok, nem merek megnyitni egy portált egy oldalt sem, mert vagy fentről, vagy oldalról, vagy alulról bekúszik egy kibaszott kék alapon piros stop táblás "Sorors migráns"! Nem véletlen írtam egy mondatba a portál és az oldal szavakat, mert a kiinduló oldalról továbblépve egy másik oldalra, ez az első ami bekúszik! Egyes portálokon meg, ha óvatlan görget az ember, akkor hangos változatban is bejön. Hát bejött basszátok meg!
Olyannyira piszkosul bejött, hogy saccolni sem merem az elmebaj sérültjeinek számát!
Mégsem tudom azt mondani nem hibáztatom őket, mert akit normális lélekkel "vert meg az Úr" az azért ilyen mélységig nem tud elhülyülni!
Ma írtam másutt más okból, hogy nekem most már a közlési formákba, beszélgetésekbe belefér a ..."viszonylag kulturált (a mai stand up szint belefér bőven)" ...kissé tán alpárinak minősíthető beszéd.
Kormányunk és pártunk eme "áldásos" tevékenysége megfelelő "méltatása" talán még bőven belefér az előbb említett stand up szintbe.
Megint csak a régiek, az öregek kiszólása jut eszembe! Az tán megfelelő!
Ebben a formában belefér, mert tudnám cifrázni is.
-"Hogy az Isten rogyasztaná rátok a csillagos eget!"
Én visszább nem megyek az időben, de a rendszerváltás óta nem volt még ennek az országnak ezeknél undorítóbb, ártóbb és kártékonyabb kormánya!

Szeretem a töpörtyűt. Még tán el is mentem volna Gödréig, de így már nem. Basszátok meg a töpörtyűtöket forralt borostul fesztiválostul , ha ti ott kilencszázan nem tudtátok azt mondani, na ezt már nem! Híre lesz a falunak! De vajon megéri?

3 megjegyzés:

  1. Az nem kifogás, hogy "valakik" behülyítik az népeket... Hülyék már alapból. De hogy ekkora tömegben... azt sosem gondoltam volna.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ezt sohase gondoltuk volna, mert magunkból indultunk ki.

      Törlés
  2. Sajnos mindkettőtöknek igaza van. Tán még nekem is. ... S mi jár annak akinek igaza van? ... Bizony, bizony! A szája.

    VálaszTörlés