Cím

"Ha sírni látod a bohócot, tudd meg, hogy miattad sír: arcán gördül végig minden, MIT A SZÍVE MÁR NEM BÍR...." /Annalíz küldte/
A képek nem feltétlen illeszthetőek az íráshoz. Vagy igen, vagy csak vannak. De akár így, akár úgy, az enyémek, mint ahogy a szöveg is.
Elviheted ha kell, nem bánom, csak ahol "leteszed" ott említsd meg, tőlem való!

Keresés ebben a blogban

2019. január 16., szerda

Sírjak vagy röhögjek?

Ez a bejegyzés is a "drágagyi" címkét kapta s oda lett gyűjtőzve, pedig sem nem drága, sem nem gagyi a termék. A termék nem!
Bezzeg a csomagolás!
A termék ugyebár a nikkel fogas. Remek cucc. Tetszetős, erős, nem szar műanyag, hanem fém.

Róla ennyi bőven elég!
Oszt becsomagolták. Na! Az már megér pár szót! A termék maga nagyjából tíz x hat centis helyet foglal. Nem nagy cucc.
Kapott is zacskót, ahogy illik -a fotókon a kisebb tasak- 14 x 7 centis lehegesztett műanyag védőtasakot. Pont jó! Pont amennyi kell!
Oszt innét jött a bánat aki érti kategória! Anno, az efféle látványra rikkantott fel az oroszban is jártas művelt elme: - "ez aztán ócseny fasza"!
A kicsi zacskót, benne a termékkel, belehegesztették egy nagyobb zacsiba. Mit nagyobb? Kurva nagyba! A termékhez képest indokolatlanul nagyba. 19 x 17 centisbe. Minek? Mi a fészkes fenének?
Arra gondolni sem merek amit a csomagoláson belül a termékek elrendezése sugalmaz! Ugyanis a kicsi zacsiban lehegesztve volt a fogas, a nagyban pedig a már csomagolt fogas és plusz két csavar. Csak nem a két kimaradt csavar végett kellett újracsomagolni? De ha igen, miért ekkorába? A nagyobb zacskóba simán beleférne három fogas is, egymás takarása nélkül, de takarva minimum hat!
A nyomtatott felület sem lehet az indok a nagy zacskóra, mert annak írott része, lazán ráfért volna a kicsi csomagolásra is.

Na! Ettől lett drágagyi! Ez lesz hosszú távon -nem is lesz, már az- a rohadt drága! Drága lesz a földnek, élővilágának! Az élővilág része az ember is!
Ez a tipikus pazarlás, a tipikusan felesleges szemétgyártás, környezetszennyezés!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése