Cím

"Ha sírni látod a bohócot, tudd meg, hogy miattad sír: arcán gördül végig minden, MIT A SZÍVE MÁR NEM BÍR...." /Annalíz küldte/
A képek nem feltétlen illeszthetőek az íráshoz. Vagy igen, vagy csak vannak. De akár így, akár úgy, az enyémek, mint ahogy a szöveg is.
Elviheted ha kell, nem bánom, csak ahol "leteszed" ott említsd meg, tőlem való!

Keresés ebben a blogban

2011. december 6., kedd

Lököm, lököm, ...

Ledobtam a potrohom a "fotőjbe" és úgy határoztam, csak úgy beleírok a vakvilágba. Ahogy esnek ki a fejemből a gondolatformák és ami épp eszembe jut, azt leírom.
Miért ne? Másoknak is sikerült már -akár törvényt is alkotnak ezzel a módszerrel-, nekik is kijött belőle valami. Nemrég jártam egyet a "birtokon". Múlik már a gatyarohasztó meleg, zizeg a fű. Fagy lesz. Azt mondta az időjós, magas légkörben vágtatnak a felhők. Mutatóban sincs. Már elvágtattak. Akkora a holdvilág hogy kísértésbe estem. Le kéne ülnöm vonyítani egyet. Minek? Teljesen felesleges.
Hiába is tenném, mert utána meg nem tudnám megnyalni a golyóim. Anélkül meg ...? Csinálja a véreb. Na ez az! Hogy ez mekkora egy állat! Nem csak a méretére mondom. ha beagyal és menne ... Na mindegy.
Jut eszembe. Bemész egy ilyen "hipermarkecbe" és elvergődsz a pékárukig. Már ez sem egyszerű, na de itt jön a bajom. Ott van egy rahedli polc, meg "léckatrocok". Polcokon a kenyerek, "katrocban" az egyebek. Csipesz van. Kenyerekhez nem , mert azért az kurva nehéz lenne, megemelni és zacskózni csipesszel egy kétkilós veknit. Meg amúgy is! Szarik rá mindenki. Megcsöcsörésznek egy csomó zsömlét, szép finom mozdulatokkal, aztán vagy visznek is, vagy nem. Nagyon guszta. Még a jobbik eset, ha előtte lepisálta a kezét, aztán meg beleköpött mert a nyál állítólag fertőtlenít. Múltkor mondta a gyógyfüves ember. Miért nem áll itt egy-két verőember? Meg kellene egy gipszelő is.
Állítólag nyolcvan kilométeres szél tolja majd a hidegfrontot. Ekkora szél már önmagában is nem semmi. Hát még hideggel. Tényleg. Mit csinál a szél, amikor épp nem fúj?
Ja persze. Csendben van. Szélcsendben.
Gondolom, most már többen is azt hiszik, hogy ez a Bohóc fazon vagy betépett, vagy beivott és közben meg csípi a szemét a füst, azért írogat itt össze ennyi baromságot.
Nos hát! Ki kell ábrándítsak sokakat. Nem iszok, nem dohányzok, nem kártyázok, nem fogadok a lutrin, nem járok lóversenyre és nem hagyok pénzt a kurváknál sem.
Jaaaa! .... Hogy akkor minek élek?
Na ez az! Ez jutott eszébe a mostani kormányzó pártnak is! Minek élnek ezek?

3 megjegyzés:

  1. életem :) ha nincs oka annak, hogy másképpen tegyél...megoldható, hogy variálj valamit a megjegyzések beállításával? Vagy engedélyezd, hogy lehessen legalább név/url megadásával kommentelni, vagy csináljad meg feugróra légyszi légyszi vagy valami, mer' képzeld a munkahelyemről nem bírok kommentelni,valamit csináltak a beállításokkal, hogy ha gémél fiókból, vagy blogger fiókból akrok írni és nem előreugró ablaknak van megcsinálva a megjegyzés rovat letilt. itthon meg nem mindig vagyok gép előtt, meg mire hazaérek elfelejtem mit is akartam volt mondani. Ezt a kérésemet is már ezer éve készülök Néked előterjeszteni, de hát látod... :)annnnnnnnnnnnnyira köszi :)

    VálaszTörlés
  2. - Részed legyen benne. Rántsd magad alá a fotőjt! :))
    - Gyűlik a meló. Az alapszínből is kéne elvenni, mert van kinek nehezen olvasható ezen a ződön a fekete. Ezek szerint vannak kik elolvasnak. :)
    Ok. Ha előkerül valamelyik szakértőm, hát megoldja. Már persze ha én is nem úgy járok, hogy elfelejtem. :)
    De nem ám! Van not-eszem! :))

    VálaszTörlés