Cím

"Ha sírni látod a bohócot, tudd meg, hogy miattad sír: arcán gördül végig minden, MIT A SZÍVE MÁR NEM BÍR...." /Annalíz küldte/
A képek nem feltétlen illeszthetőek az íráshoz. Vagy igen, vagy csak vannak. De akár így, akár úgy, az enyémek, mint ahogy a szöveg is.
Elviheted ha kell, nem bánom, csak ahol "leteszed" ott említsd meg, tőlem való!

Keresés ebben a blogban

2013. augusztus 7., szerda

A szépet is ...

Azért került most elő ez a kép, meg írás, merthogy -"Hugy és tiü láttyátuk szümtükkel."- kiderüljön rólam, nem csak a csúnyát látom meg. A szépet is meglátom! A szépet is látni kell, észre kell venni,meg kell említeni, emléket kell állítani neki. Tán még inkább mint a nem szépnek! ... Tán? ... Nem is tán! Inkább!
Apropó! -Hogy hívták az inka uralkodókat? ..... (Meg van? Nincs?)
- Még inkább!
S tekintve, hogy a mi dakota bölcseletű uralkodónk leginkább ilyen még inkább lett .... hát azt hiszem egyre inkább meg kell látni a szépet. Amíg még büntetlen lehet.
Mielőtt megadóztatják a szemmel méregetést is.

No meg azért is, mert meglehet ez az utolsó ilyen hazahozott, leközölhető képem. Most még mondhatom: -a hordót fényképeztem, a hölgy csak véletlen került a fotóra. Legközelebb tán a kádármestertől is írásos engedélyt kell kérnem a fotóért, nem beszélve a hölgyet -tőle pláne és szívesen-, a dizájnerétől és az óriáshüllő tulaját.

Száz szónak is egy a vége! Látom én a szépet. Látom hát, szívesebben látom és szívesebben is mutatnám, írnék róla szüntelen. Csak hát kérem szépen ....
Hisz értitek! Akik meg nem értik, mert nem is akarják ...
-"jorgossun üü neki es kegyiggyen es bulsássa mend üü bünét."

Arról nem is beszélve, rohadt meleg van. Volt, van és még egy ideig lesz is. A leány pedig tudja a tutit. Így kell öltözni nyáridőben! Lengén, könnyeden, szellősen és meztéláb.

A kígyó a nyakán? .... Khmm! Említettem volt a dakota bölcseletű .... khmm! Szóval azért szép, szép, de jelezni kell, nem minden fenékig tejfel! Leginkább a még inkább okán!

(az idézetek vala: Halotti beszídbül)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése