Cím

"Ha sírni látod a bohócot, tudd meg, hogy miattad sír: arcán gördül végig minden, MIT A SZÍVE MÁR NEM BÍR...." /Annalíz küldte/
A képek nem feltétlen illeszthetőek az íráshoz. Vagy igen, vagy csak vannak. De akár így, akár úgy, az enyémek, mint ahogy a szöveg is.
Elviheted ha kell, nem bánom, csak ahol "leteszed" ott említsd meg, tőlem való!

Keresés ebben a blogban

2013. augusztus 24., szombat

Fenomenális

A múltkorában eccer, nem is annyira odább mint inkább idébb, mömmontam hogy a "Szépet is ..." láttatni kő, nem csak a ...
Ha mömmontam, hát mömmontam! Itt van, la!
Csak oszt az a helyzet, nem mindennap gyön ilyen lovas szembe. Mifelénk legalábbis nemigen.
A tükörbe is hiába bámultam bé!
(Merthogy, ez Boris Vallejo A tükör démona!)
Fenomenális! Mondhatnám, "demonenális"! ..... Na jó!
Tudom, tudom. Az őrültség válaszélt kiált! Mitől a fejlövés? Mömmondom!
Mert arra a képsorozatra s hírre, hogy Jennifer Aniston majd mindig rózsaszín, vagy affelé hajló színű bikiniben lejt bé a vízbe, terjedelmes írást lehet alapozni, majdhogynem szaklapot alapítani. Nem is értem ezek után, mit keres rajta fekete cici borítás s hozzá színes alsó takarás mikor megpróbálom az állítást beigazolandó, a csajt megsasolni a neten?
Jövök egy hírrel!
Állítólag, Boris Vallejo a feleségét kérte fel modellnek, amikor efféle démonok gyötörték borotválkozás közben -s utána megfestette-, mint ott a képen.
Ezek a dógok leginkább azért hírek, mert mint mondottam vót, felénk nemigen gyönnek efféle lovasok szembűl, de még csak hátulról sem! Mellesleg mömmondva, még lovak sem. Sőt! Gyalog sem. Oszt felénk nem jár a Jennifer sem rózsaszínben, sem másban. Leginkább ezért lehet, hogy nem is érdeköl, másutt miben jár, ha felénk meg nem gyön. Pedig ott van az a rohadt nagy víz, kicsit lentebb mint a kertek alja!
Oszt mégsem gyönnek! Sem rózsaszínben, sem lúháton! ... Csak a hírek. Azok gyünnek.

1 megjegyzés:

  1. Lehet, hogy azért festette le a lovat, mert ha fehér marad, a magyarok elcserélik egy medencére, hogy Kárpáti tudjon vízilabdázni.. Persze biztos nem a Deseda partján. Az messze van.

    VálaszTörlés