Cím

"Ha sírni látod a bohócot, tudd meg, hogy miattad sír: arcán gördül végig minden, MIT A SZÍVE MÁR NEM BÍR...." /Annalíz küldte/
A képek nem feltétlen illeszthetőek az íráshoz. Vagy igen, vagy csak vannak. De akár így, akár úgy, az enyémek, mint ahogy a szöveg is.
Elviheted ha kell, nem bánom, csak ahol "leteszed" ott említsd meg, tőlem való!

Keresés ebben a blogban

2013. augusztus 12., hétfő

Mint a koncon ...

Miért van nekem az az érzésem már régóta, hogy tulajdonképp egyesek -kihasználva az írott és képi sajtók lehetőségeit, beleértve az internetet is- rágni, pontosabban rágódni valókat dobálnak közibénk? Módszeresen.
Van közöttük gumiból lévő is, mert olyannyira elnyűhetetlen, fogyaszthatatlan hogy már a rendszerváltás óta bedobják időnként.

Ilyen az ügynöklista lerághatatlan csontja is.
Mondanom sem kell talán, hogy ennek a fentről kezdeményezett "rágódj ha tudsz játéknak", vannak akarva vagy akaratlan segítőik is, kik nem hagynak még véletlen sem feledésbe merülni szart nem érő ügyeket, kreált, vagy vélelmezett ügyeket és az internet segedelmével, különösen a közösségi oldalak látogatottságának meglovaglásával szórják közénk, mint bolond molnár a lisztet, a múlt távlatából elővakart több éves írásokat.

Visszatérő sláger -2012. 04. hóból keltezett írással alátámasztva- Orbán esetleges titkosszolgálati kapcsolata. Sőt! Esetleg hogy ügynök volt! Naná hogy osztják egyesek ezerrel, tán meg sem nézték rendesen, tán el sem olvasták az írás tartalmát -merthogy szart sem bizonyít a tartalom- csak a hangzatos címet látták maguk előtt!?
Eme "önkéntes segítők" bedobják az előkapart csontot, néhányan persze lecsapnak rá -mert egy újszülöttnek minden új- mint gyöngytyúk a takonyra és már terjesztik is, persze az időközben hozzáfűzött marhaságokkal együtt.

Persze sokkal izgalmasabb azzal foglalkozni, amihez aztán hiába is vakkant hozzá a földi halandó, mert eme dolgok magasabb szinten dőlnek. El is és meg is. Volt idő a rendszerváltás óta épp elég, ha eddig nem akarták, most már miért tennék? Ha eddig akartak eltüntetni anyagokat, bizonyítékokat, akkor már azt megtették. Most már késő, most már csak fölösleges lefojtatott verbális szex az egész!

Persze kényelmesebb ezen csámcsogni, hergelődni és hergelni, osztani az észt és szítani a gyűlöletet, közben a véreres szem homályos látása és a vérgőzös agy még homályosabb gondolatai miatt nem észrevenni a napi történéseket.
Naná! Hisz ha már lecuppogtuk a csontot, akkor nincs más ... Torokra!

Mondjátok meg nekem magyarok!
Az Országos Vérellátóban, a "Nemzeti Vérkészletet" már úgy címkézik hogy balos s jobbos? Netán az is rajta van a széljegyen hogy magyar, zsidó, cigány, avagy ...?

2 megjegyzés:

  1. El kell terelni az emberek figyelmét a napi eseményekről, mert akkor talán lehetnének néhányan akik gondolkodnak is!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igyekeznek, igyekeznek! De bízom a többség bölcsességében és józan paraszti eszében! :)

      Törlés