Cím

"Ha sírni látod a bohócot, tudd meg, hogy miattad sír: arcán gördül végig minden, MIT A SZÍVE MÁR NEM BÍR...." /Annalíz küldte/
A képek nem feltétlen illeszthetőek az íráshoz. Vagy igen, vagy csak vannak. De akár így, akár úgy, az enyémek, mint ahogy a szöveg is.
Elviheted ha kell, nem bánom, csak ahol "leteszed" ott említsd meg, tőlem való!

Keresés ebben a blogban

2016. szeptember 23., péntek

100 %-os részvétel ... Csak annyi?

Mi az fene? Kicsinyes lett a miniszterelnökünk? Mi az hogy százszázalékos részvétellel lenne elégedett? Csak annyi? Miért?
Vagy nem jut eszébe a megoldás?
Megmondom! És még csak egy forintot sem kérek érte, mint Mézga Aladár!

Hamar, hamar törvénybe kell iktatni -kőtáblába mint az alapot-, hogy a szavazásokon, választásokon az állandó magyar lakcímmel regisztrált szavazók száma a száz százalék.
Akik azon felül szavazhatnak, ők a plusz!
A magyarországi lakcímmel nem rendelkező, határon túl élő magyar állampolgárok plusz százalék! Így aztán szavazókedvüktől függ, hogy a részvételi arány 101, 102 ... vagy több százaléknyi lesz. Nem viccelek!
Így Magyarország lehetne az első ország, ahol az államot nem gyanúsítják meg csalással, ha százon felül tud teljesíteni! Na? Na?
A többi már csak mozgósítás kérdése. Mozgósítani meg aztán, Orbán és csapata tud! Ösztönözni meg pláne!
Nem mész el szavazni? Jönnek a csúnya migránsok, aztán kihúzzák alólad a szociális bérlakást és neked meszeltek kiskomám!
Tényleg! ... Ha már ide lyukadtam ki. ... Van aki ezen nem lát át? Van?
Tegyük fel, csak a példa kedvéért, mert amúgy tudjuk ez képtelenség, de tegyük fel nem sikerül, nem lesz érvényes a referendum és a velejéig rohadt brüsszeli bürokrácia ránk kényszeríti a kvótát. Megtehetik? Tegyük fel, meg!
Jönnek a muszlimok és ... És?
Ugye senki nem hiszi el azt, hogy abba is bele tud szólni a brüsszeli bürokrácia, helyileg hol s pláne kinél lesznek elszállásolva?
Ugyan kérem! Van ember az országban aki képes ekkora baromságot bevenni, hogy majd ők, onnét meghatározzák meg azt, Gipsz Jakabot kell kiköltöztetni Csepelen, Rigófütty utca 86. 6. emelet 8-ból s helyére megy Ali papa! Gipsz meg a Lágymányosi híd alá és ezentúl segélyt sem kap mert roma származású és az ő segélykeretét,
ezentúl feleszi Ali papa és népes pereputtya!
Ha ilyen megesik majd, akkor az törvény, vagy helyi rendelet lesz.
Akkor most mindenki gondolja egy kicsit tovább!
Ezek a fiúk azzal a címszóval terjesztik a gyűlöletet, mérgezik a hangulatot, hogy megvédjék a magyarokat!
S mindeközben azt ígérik elveszik a magyarok ellátását, lakását és odaadják annak akiktől meg akarnak védeni?
Ugye látod? Ne mond, hogy nem?
A magyar kormány olyan dolgok elvesztésével fenyegeti a magyarokat, amit csak ők vehetnek el! Csak és kizárólag ők, senki más!

Mindezt teszik úgy, hogy elnumeráztak több mint 15 milliárdot gyűlöletkampányra!
Matekozz! Mire másra lett volna elég ez az összeg?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése