Cím

"Ha sírni látod a bohócot, tudd meg, hogy miattad sír: arcán gördül végig minden, MIT A SZÍVE MÁR NEM BÍR...." /Annalíz küldte/
A képek nem feltétlen illeszthetőek az íráshoz. Vagy igen, vagy csak vannak. De akár így, akár úgy, az enyémek, mint ahogy a szöveg is.
Elviheted ha kell, nem bánom, csak ahol "leteszed" ott említsd meg, tőlem való!

Keresés ebben a blogban

2016. szeptember 30., péntek

Ne már! A villám vágna ...!

Most miért? Most tényleg miért?
Azért mert épp a 666. bejegyzésnél tartunk?
És akkor a patásnak ellenségeskednie kell?
Az ellenség keze betette a lábát! Ide is!

A többi meg simán csak ismétlés!
Hogy a penész ülne ki ..., hogy a ragya verné ki ...
- A nagy ribanc helyzet az, hogy mocskosul belém állt a zideg! Nem tudom mi az oka, de napok óta szarakodik a blogger szolgáltatás, nálam legalább is.
Ennek az a legfeltűnőbb jele, hogy a felület szétcsúszott csipetnyit -még jó, hogy szét nem esett mint a csumacekker- és a két oldalsávról eltűntek a modulok.
Példának okádék, eltűnt az összes általam olvasott és pont ezért feltett blog is.
Az olvasnivalók listája, az összesítő felületen meg van, frissül is, csak épp a megjelenítési felületről tűntek el. Nyoma sincs az eltűnés okának. Mit mondjak?
Örülök, mint Tarzan Csitája a farkának! Fiam szerint újra kell telepítenem a modulokat, újra el kell helyeznem bennük a követett blogokat.
Ehhez erős akarat kell, szent elhatározás -és én épp most a szentekkel hadiállapotban állok- leginkább a rengeteg ráfordítandó idő miatt! Szóval! Míg erőszakot nem veszek magamon, addig türelmet kérek s a jelenleg is látható hiányos felülettel égetem magam. Csak tudnám, mi toszta el a felületet? No mindegy! Ha nem tudom meg, akkor tudatlanul halok meg -majd valamikor- de előtte újratelepítem a hiányzó modulokat.
Amiket meg ezen közben a lepénylesőmmel elmormogok az teljes bizonyossággal mondom nem ima lesz s ezért leírva sem lesz! -

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése