Cím

"Ha sírni látod a bohócot, tudd meg, hogy miattad sír: arcán gördül végig minden, MIT A SZÍVE MÁR NEM BÍR...." /Annalíz küldte/
A képek nem feltétlen illeszthetőek az íráshoz. Vagy igen, vagy csak vannak. De akár így, akár úgy, az enyémek, mint ahogy a szöveg is.
Elviheted ha kell, nem bánom, csak ahol "leteszed" ott említsd meg, tőlem való!

Keresés ebben a blogban

2016. október 8., szombat

200-ezer SIM-kártya?

Vannak dolgok szép számmal amiket nem igazán értek meg, tán nem is akarok megérteni, de vannak dolgok amiket meg a legjobb jóindulat, a legnagyobb erőlködés mellett, ha megfeszülök sem értek meg és szerintem megérthetetlenek!
Az egyes hírközlőknél megjelentek szerint a párizsi merénylők Magyarországon szerezték be a SIM-kártyákat.
A szóbeszéd, vagy nevezzem zuhany híradónak a híradást? Csak a komolyságát tekintve vagyok bajban. No ez az én bajom!
Szóval, a szóbeszéd szerint egy hajléktalan fószer nevére vett a magyar szervezett bűnözés és ráadásul 200 ezer darabot! ..... Mennyit?
200 ezret? Az mennyibe kerül? Félmilliárd? 200 ezer? Súlyos! Azt már tonnaszámba is lehet mérni! De nem is ez az igazi nagy bajom!
A bajom az, hogy kicsit (nem kicsit, nagyon) hihetetlennek tűnik ez a szám és mégis! Akiknek üvöltve kellene cáfolni, azok kussolnak! Miért?
Tegyük fel, a szám túlzó, nem annyi az annyi, de valamennyi. A kétezer is kurva sok!
Akkor viszont igen nagy a baj! Iszonyatosan nagy! És akiknek ezt üvöltve kellene hangoztatni, hát azok is kussolnak! Miért?
Max odáig jutnak, mint Torgyán atyánk anno. "Monnyon le!" Most épp a TEK.
De könyörgöm! Ha a hírben annyi az igazság, hogy a magyar szervezett bűnözői körök, a magyar alvilág vesz akármennyi SIM kártyát, majd azt átjátssza egy arab kereskedőn keresztül a terroristáknak, akkor az jelentheti, hogy a magyar alvilág kapcsolatba került és van az iszlám terroristákkal!
Akkor ideje lenne visszább venni a "napi migráncsból", mert érzésem szerint az a legkisebb bajunk, hogy néhány határsértő átszivárog e a határon mint a lóhúgy a
karám alatt. Majd felszívódik! De az igazi probléma ott grasszál köztünk! S magyarok!
A terroristák segítői! Igen, segítőik!
Mert ha ezt megvették s megtették, akkor legközelebb is megveszik, megteszik csak már mást! De mi mást? Fegyvert, lőszert, robbanóanyagot, autókat, iratokat?
Nem a TEK felelősségét kell feszegetni az ellenzéknek mert érzésem szerint az övék a legkisebb, hanem a valódi felelősöket kellene hangos szóval, üvöltve, őrjöngve, a rácsainkat rázva követelni, kerestetni!
Hol a felderítés, hol a rendőrség szervezett bűnözés elleni csapata?
Ki számolta, ki számoltatta fel?
Az ellenzék most tényleg "összefogott", mert ebben az ügyben, egyöntetűen olyan mérvű impotens magatartást tanúsítanak, hogy a DK-val az élen bátran elhúzhatnak a punciba!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése