Cím

"Ha sírni látod a bohócot, tudd meg, hogy miattad sír: arcán gördül végig minden, MIT A SZÍVE MÁR NEM BÍR...." /Annalíz küldte/
A képek nem feltétlen illeszthetőek az íráshoz. Vagy igen, vagy csak vannak. De akár így, akár úgy, az enyémek, mint ahogy a szöveg is.
Elviheted ha kell, nem bánom, csak ahol "leteszed" ott említsd meg, tőlem való!

Keresés ebben a blogban

2016. október 5., szerda

Ufonauta

Azon töröm a fejem, ha valaki netán összeakad egy ilyen kinézetű fazonnal sötétedés után, vagy már éjjel, akkor mit gondol?
Harmadik típusú találkozásra gondol?
Vagy Pintérre és a beígért közbiztonságra?
Vagy Orbánra és az ő kedvenc emigránsaira?
Én biztosan egyikre sem.
Szerintem modern kori szerzetes.
Vagy remete.
Tudod milyen a remete szex? ....
Nem? ..... Mehet?
Eső veri! Nap "szíja"! .... (Ok. Ez volt a kitérő.)

Maradjunk a találkozásoknál.
Földönkívüliekben gondolkodva, fokozatokat állítottak fel a hozzáértők.

Első típusú a találkozás: ha észleled egy nem emberi civilizáció valamely jelét (rádióüzenet, fényjelek, távoli objektum, stb.).
A hívószám kijelzés nélküli telefonhívások, amikor a hívó fél bele sem szól, csak beszélsz a süketséghez meg a vonal túloldalán üldögélő falloszhoz esetleg muffhoz, az nem ez a kategória.

Második típusú: ha észleled egy nem emberi civilizáció alkotta eszköz mozgását, működését, de a részletek nem kivehetőek, és a lényekkel nem kerülsz kapcsolatba.
De például a sötétségből nagy robajjal kivágódó, a járda szintje felett nagyon alacsonyan elhúzó ismeretlen tárgy ami ha nem vagy fürge simán a flaszterre ken, nem ez a kategória. Az egy eszement pizzafutár.

Harmadik típusú: ha közvetlen kapcsolatba kerülsz más civilizáció lénye(i)vel.
A kétoldalú kapcsolat mindkét oldal fizikai jelenlétén alapul.
Amennyiben arabul beszél akkor nem ide kell sorolni! Akkor emigráns!

Negyedik típusú: a kapcsolatfelvételt nem kezdeményezed, és akaratodon kívül történik meg, melyre többnyire nincs befolyásod.
Amennyiben földi a kórház ahol a kiesett időből visszahoznak, akkor nem ide sorolandó. Akkor Pintérrel kellene tisztázni a dolgokat a közbiztonságról.

Ötödik típusú: mely azokra a nem általad vagy más földi halandó által kezdeményezett kontaktusokra vonatkozik, melyekben az embert a lények saját, akár genetikai kísérleteikre használják, szövetmintát vesznek, de te, vagy  más, többnyire tehetetlen résztvevője az eseményeknek.
No igen. Itt ismét az a helyzet, hol ébredsz a kiesett idő után? Meglehet simán hasba szúrtak (szövetminta)  s akkor újra Pintérrel kell beszélni. A genetikai átadás-átvétel esetét inkább nem is hozom fel, jobb rá sem gondolni! Az is erősen büntetőjogi kategória.

Nulladik típusú: amikor rádöbbensz önmagad ismeretlen képességeire és azzal szembesülsz.
No persze, ezt a fentiek figyelembevételével kell értelmezni, különben túl tág lesz a nulla. Ha például hirtelen azt képzeled magadról, hogy innét kezdve te simán szót tudsz érteni más civilizációk lényeivel és annak egy hatalmas elszenvedett pofon lesz a vége, akkor az nem ide sorolandó. De jól megúsztad!

1 megjegyzés: