Cím

"Ha sírni látod a bohócot, tudd meg, hogy miattad sír: arcán gördül végig minden, MIT A SZÍVE MÁR NEM BÍR...." /Annalíz küldte/
A képek nem feltétlen illeszthetőek az íráshoz. Vagy igen, vagy csak vannak. De akár így, akár úgy, az enyémek, mint ahogy a szöveg is.
Elviheted ha kell, nem bánom, csak ahol "leteszed" ott említsd meg, tőlem való!

Keresés ebben a blogban

2016. október 3., hétfő

És a pók tovább szövi ...

Tegnap népszavazás ... mostantól "népsavazás".
Ó én balga, naiv lélek! Merészeltem azt hinni, ha végre a végére érünk a kérdésnek -a vége ugye a válasz, és igen sokan elmentek megválaszolni- onnét akkor majd lassul az őrület.
Ma, pedig a mai napnak még messze nincs vége, ma már úgy látom nem lesz ennek mostanság vége! Persze ha őszinte akarok lenni ...
Nem igazán merészeltem én ezt komolyan hinni, az lesz amit borítékoltam.
Alapvetően magas lett a részvétel, még ha nem is ment az érvényességi küszöb főlé, és benne igen magas lett a nem válasz.
Ez a válasz arány volt a várható. Mert mi más?
A részvételi arány és a nemek száma pedig arra jogosít, a gyűlölet düböröghet tovább! Mert megéri!
Azért halkan megjegyzem, abban Orbán Viktornak igaza van 3,3 millió szavazó véleményét figyelembe kell venni!
Megint azzal jövök, gondolják végig józan paraszti ésszel!
Ha elmegy, és érvényesen szavaz több mint ötven százalék, azaz nagyjából 4 millió és 100 ezer szavazó, és annak csak a felénél kicsit több akik egy irányba szavaznak, azaz mondjuk 2 millió 100 ezer szavazó, akkor érvényes a népszavazás!
Oda akarok kilyukadni, hogy akár 2 millió 100 ezer nem szavazattal is lehetett volna érvényes a népszavazás és totális siker a kormánynak, most pedig 3 millió 300 ezerről beszélünk! És a pók, pókok tovább szövik ...
Megy miden a maga útján, a frontvonalak megmerevednek, savazzuk egymást felek!
Ez, bár egy népszavazás volt, nemzeti érdek érvényesítése érdekében, s a legnagyobb eredmény ami most vitathatatlanul látszik, hogy az eddig egymással szembefordított és egymás ellen uszított magyar állampolgárok közt sikerült kimélyíteni a szakadékot, sikerült őket "bebetonozni" a lövészárkukba. A megosztás sikeres és tökéletes!
Az mindent elmond a frontvonalak erősségéről, hogy a mai nyilatkozatokat végigélvezve két erős embert láttam. Mindössze csak kettőt. Orbán Viktort és Vona Gábort.
Ez pedig így, egy rettenetes jövőkép!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése