Cím

"Ha sírni látod a bohócot, tudd meg, hogy miattad sír: arcán gördül végig minden, MIT A SZÍVE MÁR NEM BÍR...." /Annalíz küldte/
A képek nem feltétlen illeszthetőek az íráshoz. Vagy igen, vagy csak vannak. De akár így, akár úgy, az enyémek, mint ahogy a szöveg is.
Elviheted ha kell, nem bánom, csak ahol "leteszed" ott említsd meg, tőlem való!

Keresés ebben a blogban

2016. október 26., szerda

Kézcsók Orbánnak!

Magyarnak lenni és "magyarkodni" nem ugyanaz!
Lehet magyarnak lenni sujtásos mente, zsinóros nadrág, díszes lajbi, bőrtarisznya, árpádsávos címer, zászló, lehet mások leköpködése nélkül, mások képen verése, orrának bezúzása nélkül és lehet rendőreink fejbelövése nélkül is!

Megrázó az a folyamat ahová az vitt, hogy a fasiszták, nácik, hungaristák, a "foci huligánok" az erőszakosan, agresszíven fellépők, az arrogáns és pökhendi szarháziak buksiját simogattuk a rendszerváltás óta, de leginkább manapság.

Megrázó az a folyamat ahová vitte az országot és az emberek egy részét, a garázdák, a rongálók, a gyújtogatók, a fosztogatók a törvényes rend őreit támadók, azok testi épségét és életét veszélyeztetők díszpajzsra emelése!

Megrázó az a folyamat ahová eljutottak sokan ebben az országban amiatt, hogy amit elkezdtek a pökhendi Répássy félék a "Kádár huszározással", azt a folyamatot most zavartalanul folytatják a Rétvári félék és a hozzájuk hasonlatosak

Megrázó, de az inkább már szánalmas folyamat, ahogy eljutottak egyesek az Orbánnak nyújtott kézcsóktól Ungváry gyáva letaglózásáig. Szánalmas ez az egész!
Mi történt itt az agyakkal? Mitől van az, hogy akkora köd ült egyesek agyára, látására, hogy nem látják a jelen valóságát, hogy beszorultak a múltba a múlt gyűlöletébe?
Hogy lehet valakit, valakiket annyira gyűlölni, hogy azt sem veszik észre ami itt, most, ami az orruk előtt történik? Nem veszik észre, hogy azok a szarháziak akik képesek teli szájjal röhögni 644 honfitársuk halálán, azok röhögni fognak akkor is ha a "kézcsókolók" vesznek ott a műtőasztalon, betegágyon.

Megrázó az a folyamat, ahogy a gyűlölet élesztésével, izzításával, táplálásával oly sokakat elvittek rossz irányba, hogy azt sem látják meg, ezek a gengszterek eltulajdonítanak mindent, ezek mindenre ráteszik a kezük, ezek minden mozdulatunk figyelik, igyekeznek minden tevékenységünk leszabályozni, ők mondják meg hová menjünk hétvégén és hogyan s hol sípoljunk, de legfőképp, hogy ezek a gazemberek már minden csoportot, réteget megsértettek, megrövidítettek az országban.

Döbbenetes az, ahogy eljutott a folyamat, a Kádár huszározástól, a jogfosztáson keresztül, a napi gyalázkodáson át, a körúti robbantásig, majd a Bőnyben fejbe lőtt rendőrig! ... A szolgálatát teljesítő rendőr halott! ... (†)

Most! Most menjetek kézcsókra!
Hisz ezt az egész folyamatot neki köszönhetitek! Neki! Általatok!

S mert anno annyira szerette a dakota mondásokat:
Egy öreg indián egyszer ezt mondta az unokájának:
- Fiam, mindenki lelkében két farkas harcol. Az egyik farkas gonosz. Ő a düh, irigység, rosszindulat, hazugság. A másik farkas jó. Ő a szeretet, öröm, béke, kedvesség és igazság. A fiú elgondolkodott, és megkérdezte:
- Nagyapa, melyik farkas az erősebb? Az öreg azt felelte:
- Az, amelyiket eteted.
(Eszik a gonosz farkas sokak lelkében. Eszik, etetik! Mit, hogy eszik? Zabál!)

1 megjegyzés: