Cím

"Ha sírni látod a bohócot, tudd meg, hogy miattad sír: arcán gördül végig minden, MIT A SZÍVE MÁR NEM BÍR...." /Annalíz küldte/
A képek nem feltétlen illeszthetőek az íráshoz. Vagy igen, vagy csak vannak. De akár így, akár úgy, az enyémek, mint ahogy a szöveg is.
Elviheted ha kell, nem bánom, csak ahol "leteszed" ott említsd meg, tőlem való!

Keresés ebben a blogban

2016. október 7., péntek

Rohamos népesség fogyás

Sok mindenre számítottam a népszavazást követően, annak hatásaira, de hogy egycsapásra csak mintegy 3,2 millió magyar marad e honban, s az sem mind a határon belül ... Na! Ez durva!
Ehhez képest a többi már csak bokréta ...
Rogán "úr" repked, oda s vissza. Persze letagadja. Muszáj úrnak titulálni, hisz urizál. Habony végre kap egy állást. Végre nem kell kutatni miből is él? Rettegés volt sokak élete, még éven vész. Rezsibiztos Szilárd keménykedik ha kell ha nem. És orbitális hülyeségeket beszél! Ha tudná szegény mi a logisztikai bázis ... "Jól áll" neki. Tartalomhoz a forma! Orbán alkotmány módosításról csacsog, már elfelejtette, ő dobta ki. Vona azért asszisztál. Lassan újra összejönnek a régi haverok. Orbán aktív, szakított időt a civilekre is rájuk uszította az ellenőröket. Közben jön a tél, a robbantó meg megy. Lassan végig megy a fővároson. Ha még mindig sétál s gyorsabban tudná a TEK elemezni a kamerafelvételeket akkor akár utol is érhetnék. Akarsz anyakecskét venni bélelt koporsóval? A megoldás NAV! Deutsch Tamás posztolgat, de hát "ki a pöcs" kíváncsi rá? Kusza Szem lakást bérel a haverjától, kicsit necces az üzlet, de ... Kit érdekel?
A bulibáró azért nem csak a felhők közt repked, szokása s leugat valakit, most épp Jean-Claude Junckert. De mindezek nem számítanak!
Nem számít semmi! A lényeg az, Magyarország -Svájc: 1-1 ... Elnézést! Már nem.
Hurrá! Ismét egyenlő! Minden gondunk meg fog oldódni! Pláne majd az Olimpiával!
Ha valaha ez volt a legvidámabb barakk, hát most a legőrültebb!
A szivárvány még a miénk? Mindegy. Múló látomás csak.

1 megjegyzés: