Cím

"Ha sírni látod a bohócot, tudd meg, hogy miattad sír: arcán gördül végig minden, MIT A SZÍVE MÁR NEM BÍR...." /Annalíz küldte/
A képek nem feltétlen illeszthetőek az íráshoz. Vagy igen, vagy csak vannak. De akár így, akár úgy, az enyémek, mint ahogy a szöveg is.
Elviheted ha kell, nem bánom, csak ahol "leteszed" ott említsd meg, tőlem való!

Keresés ebben a blogban

2017. február 12., vasárnap

Kósa Lajos!

Mint tudjuk, egy ízig vérig "demokrata" pöcs, megtámadott és lefejelt egy LMP-s képviselőt szombat délelőtt, miközben éppen aláírásokat gyűjtött az olimpiai népszavazásért!

Mint tudjuk, az illető, merthogy "erősen rendpárti"
-amellett hogy "vér demokrata"- az intézkedő rendőröknek is nekiment.
Vannak tanúk, tán felvételek is, meg rendőri intézkedés, feljelentés és látlelet.

Erre előmászik az őt körülvevő sötétségből Kósa Lajos és azt nyilatkozza, hogy ilyen aláírásgyűjtős dolgoknál akkor szoktak a gyűjtők előjönni a támadásos sztorikkal amikor nem látszik az aláírások száma elégnek.

Hát Lajos! Te sötét barom! Most leírom a véleményem rólad, kipontozva azokat a részeket amit nem bír a nyomdafesték ......................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................

Mert ugye valami affélét sugallsz, hogy vagy nem is történt támadás, vagy tán a sértett rendelte meg? Vagy mit ha nem effélét? (Ismétlem! Tanúk, intézkedés, stb.)

Lajos! Én nyilvánosan, még nem vettem a számra senki jó édes anyját pejoratív módon! Most sem teszem bár igen közel sodródtam ehhez! Ezért külön neheztelek!
De amúgy meg felesleges is volna, sokkal nagyobb szégyene vagy szegénynek te magad ezekkel a mérhetetlenül ostoba és átgondolatlan kiszólásaiddal.

Lajos! Én gyanítom, neked annyi eszed sincs mint egy repedt fejű agyaggalambnak, mert hát, a kerámia tubának némi világosság beszivárog a repedésen, a te fejedben viszont szentjánosbogárként világítana a negro cukorka.

Lajos! Én tiszta szívből kívánom, hogy az Úr világosítsa meg a te sötét elméd és mindenkiét kik terád posztokat, feladatokat bíznak s ott tartanak, s egyáltalán etetnek. Nagy szükség volna ama megvilágosításra, mert így e haza soha nem derül fényre. Általatok biztosan nem!

Ui.: "egyáltalán etetnek" A helyzet az, téged -és a rendtársaid is- már régóta csak rácson keresztül lenne szabad etetni. Óvatosan! Mert az állat harap! Remélem, megérjük!

4 megjegyzés:

  1. K.L. nem a saját véleményét mondja. Nem védem, mert... De Orbánt és a jó pozícióját védi ostobán.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ha más véleményét mondja akkor még sokkal ostobább. Értelmes ember szájába egy bizonyos szint alatt nem lehet adni mondandót, mert nem veszi be. :)

      Törlés
  2. A 266151 után vajon mit mond?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Óóóó! Kósára lehet számítani! Majd csak mond valami bődületes baromságot. :)

      Törlés