Cím

"Ha sírni látod a bohócot, tudd meg, hogy miattad sír: arcán gördül végig minden, MIT A SZÍVE MÁR NEM BÍR...." /Annalíz küldte/
A képek nem feltétlen illeszthetőek az íráshoz. Vagy igen, vagy csak vannak. De akár így, akár úgy, az enyémek, mint ahogy a szöveg is.
Elviheted ha kell, nem bánom, csak ahol "leteszed" ott említsd meg, tőlem való!

Keresés ebben a blogban

2017. február 6., hétfő

Mit cselekedhetne a Jobbik?

De bedobhatsz egy tucatot is, utána meg három ablakot. De ez a téma, engem nem érdekel.
Úgy vélem, vannak ennél fontosabb dolgok is.
Nézzük például, miként is néz ki most a parlamenti torta?

Ha az adatok nem frissek, akkor azt máson ...!

No de! Miért is lényeges ez? A köztársasági elnök választásának eljárási rendje miatt! Az a fránya kétharmad ami jelenleg nincs meg és a szavazáskor kellene! Játsszunk el kicsit ...

A jelöléshez kell a képviselők egyötödének ajánlása.
Jelen esetben ez Áder Jánosnak fix x, de most, hogy az LMP is beszállt a lehetséges támogatók sorába meglehet akár Majtényi Lászlónak is.

Meglenne a két jelölt! Ebben az esetben ugye lényeges a kétharmad!

"Az első szavazás alapján megválasztott köztársasági elnök az, aki az országgyűlési képviselők kétharmadának szavazatát megkapta." Ami jelenleg a Fidesznek nincs meg.
Játsszunk el kicsit ...

A Fidesz frakció "hót ziher", hogy teljes létszámmal jelen lesz és egy irányba (Áder) szavaz. Tegyük fel a demokratikus ellenzék beleértve a függetleneket is szintén egy irányba (Majtényi) szavaz. Tegyük fel a Jobbik meg nem szavaz. Át sem! Egy sem!
"Sima liba", jöhet a második kör!

"A második szavazás alapján megválasztott köztársasági elnök az, aki - tekintet nélkül a szavazásban részt vevők számára - a legtöbb érvényes szavazatot kapta."
Játsszunk el kicsit ...

A Fidesz frakció "hót ziher", hogy teljes létszámmal jelen lesz és egy irányba (Áder) szavaz. Tegyük fel a demokratikus ellenzék beleértve a függetleneket is szintén egy irányba (Majtényi) szavaz.
Tegyük fel, a Jobbik meg gondol egyet és szavaz! ... Majtényi Lászlóra!

Ez egy akkora gyomros lenne amekkorát nem mostanában kapott a Fidesz és Orbán!

Lehetséges forgatókönyv ez? Játsszunk el kicsit ... Mert minden lehetséges és annak az ellenkezője is! Az ugyan nemigen, hogy a Fidesz annyira elbízná magát, hogy a számos hiányzó miatt Áder veszítsen, de a gyomros az akkor is gyomros és akkor is fáj, ha nem kell azonnal vért hányni tőle!

És nincs ebben semmi összeborulás, meg nyálas csókok, meg efféle marhaságok, csak a Jobbik egy nagyot csusszanna a felemlegetett néppártosodás irányába. Anélkül, hogy balos lenn! Egy fenét lenne az! Az meg, hogy a Jobbik balra tolódik ... Miért merre?
Képzeljen el mindenki egy egyenest és aki a legszéléről, a jobb legszéléről, tart a közép irányába az egészen addig a jobboldalon csúszkál, míg középre nem ér!
Márpedig a Jobbik nem fog sem középre érni, sem pedig átcsúszni!
Minek istennék? Nem is tehetik! Nem is fogják. Gyomrost onnét is lehet kiosztani.

Engem alaposan meglepnének egy ekkora húzással. És nem csak engem! Ez a lényeg! Nem csak engem!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése