Cím

"Ha sírni látod a bohócot, tudd meg, hogy miattad sír: arcán gördül végig minden, MIT A SZÍVE MÁR NEM BÍR...." /Annalíz küldte/
A képek nem feltétlen illeszthetőek az íráshoz. Vagy igen, vagy csak vannak. De akár így, akár úgy, az enyémek, mint ahogy a szöveg is.
Elviheted ha kell, nem bánom, csak ahol "leteszed" ott említsd meg, tőlem való!

Keresés ebben a blogban

2017. február 22., szerda

Rövid válaszok

Schmitt Pálnak
("megtorpedózták, gyilkolták az olimpiát")
Volt egy nemzeti álom, hogy felnézhetünk legfőbb vezetőinkre mint országunk nagyjaira!
Ezt az álmot a választókban megtorpedózták, meggyilkolták, például akkor mikor kiderült, hogy legfőbb közjogi méltósága nem tisztességes úton szerezte a doktorátusát.
Orbán Viktornak
Sok van már a rovásán miniszterelnök úr! Azt, hogy ön miatt egy nem demokratikus párt, ennél fogva nem demokratikus elnökének kell igazat adjak önnel szemben, hát ezt külön felrovom s a büdös életben nem feledem! De azt pláne nem, hogy hazám miniszterelnöke egy kisstílű ... Rohadtul méltatlan a tisztséghez!
Továbbá nem szeretném azt is megérni, hogy az ország vezetése, élén önnel mint miniszterelnökkel, olyannyira gyáva lesz, hogy nem mer beleállni egy népszavazásba.
Ha ennyire nemzeti egység, meg ennyire jó, meg ennyire kell ez nekünk, meg ennyire presztízs kérdés, meg ennyire előrevisz és hasznot hoz akkor tessék beleállni a népszavazásba és észérvekkel meggyőzni a szavazókat. Észérvekkel, nem erővel!
Mészáros Lőrincnek
Arra kérem, még időben vegyen egy földrajzi atlaszt, lehetőleg hiteleset, frisset, és ha végzett Magyarország felvásárlásával, akkor felvásárolhatja Erdélyt. a Felvidéket, az Őrvidéket, a Délvidéket, bocsánat ha valamit kifelejtettem és a sorrendet is önre bízom. Ha végzett, akkor ugye egy kicsit a magunkénak is gondolhatjuk? Csak egy kicsit no! Hogy meglegyen az érzés, megint miénk, megint van Nagy Magyarország!
Pintér Sándornak
Már egy ízbe szóvá tettem "Mivel merészelik etetni a határvédőket?"
Azóta annyi sem változott, annyit nem adnak a tisztesség oltárára, hogy lecseréljék a beszállítót. Sőt! Legutóbb már kukacos májkrémről jöttek hírek.
Ön rendőr volt. Ön tábornok volt! Ön belügyminiszter! ... Eskü? Felmentést kapott alóla?
Ki adta? Ki merészelte kiadni? De ha nem kapott, akkor ön ...?
Kósa Lajostól
Nem kérdezek semmit! Ő akkor is válaszol, ha nem írok! És akkor is hülyeséget!
Rogán Antalnak
Futsal miniszter úr! Én nem akarom önt börtönbe juttatni, de azért örülök, hogy ön már tudja ki szeretné bejuttatni. Hát kérem! Szerintem az ön listája erősen hiányos! Mint mondtam, én nem akarom oda juttatni. ... Én ott akarom látni! Őt is és a díszes kompániát is. Mind! ... Hajrá börtönépítési projekt!

Már nem tudom kinek, még reggel volt és csak egy kávé volt bennem.
Szegénység? Nálunk? A bruttó átlagkereset 260 ooo felett van. Nincs gyermekéhezés! Szinte már megvalósult a teljes foglalkoztatás. A beígért egymillió munkahelyből időarányosan megvan már 700 000. Folyamatosan nőnek a bérek. (lsd.:kormányzati reklám naponta 25-ször/csatorna!) Mi kell még?
Magyarországon ma az szegény aki az akar lenni!
Stb, stb ...(ez itt a kormányzati kommunikáció helye) csak nálam nem látható!

Ui.: Közben mi van? Míg írtam visszaléptek? Azt a kurva szégyenét! Majd hiszem ha minden egyes királyi csatorna bemondta kétszer és a "hazaárulók" is megerősítették!

2 megjegyzés:

  1. Én már kínomban csak röhögni tudok rajtuk. Ez már az őrület jele?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem. Ez nem a jele, ez azt jelenti, hogy már őrültek! :)

      Törlés