Cím

"Ha sírni látod a bohócot, tudd meg, hogy miattad sír: arcán gördül végig minden, MIT A SZÍVE MÁR NEM BÍR...." /Annalíz küldte/
A képek nem feltétlen illeszthetőek az íráshoz. Vagy igen, vagy csak vannak. De akár így, akár úgy, az enyémek, mint ahogy a szöveg is.
Elviheted ha kell, nem bánom, csak ahol "leteszed" ott említsd meg, tőlem való!

Keresés ebben a blogban

2017. február 25., szombat

Elmeroggyantak

Tényleg ennyi elmeroggyant él ebben a kis országban, vagy csak azért a jelenség, mert sokan azt hiszik, követendő néhány tökéletlen politikus aki ezzel a stílussal már divatot is teremtett?
Ez egyszerűen elképesztő, elkeserítő. kiábrándító!

Az alapeset (alaphír) a LMP népszavazást kezdeményez a paksi bővítésről.

Ezzel ugye lehet egyetérteni, meg lehet nem.
Mármint a kérdéssel magával, mert a népszavazás intézménye ne legyen már vitatéma még akkor sem, ha a kormányoldalnak az a tetszetős.

S akkor jöjjön a sava-borsa! Vagy a veleje? Mindegy. Amiért ez a poszt megíródott.
Kíváncsi lettem, mi erről a hírolvasók véleménye? Azt pedig leggyorsabban a hozzászólásokon lehet feltérképezni. S lőn a nagy döbbenet!

Egy hozzászóló kifejti, hogy Paks2-nek semmi köze a Fideszhez, semmi köze Putyinhoz, amúgy semmi köze a politikához, de ő mellesleg piszkosul be van szarva, mert nem kellene Putyinnal kötözködni!
Ebből persze pillanatok alatt kikerekedik egy adok-kapok, némi hülyézéssel, sorosozással, Putyin csicskázással s kiteljesedik a mai Magyarországi közélet nagy ütőlapjával? -hazaáruló!
Ezt mindjárt követi is egy költői kérdés, vajh Rákosi elvtárs van a túloldalon vagy esetleg Horthy kormányzó? Jellemzően utóbbi nevét helyesen nem tudja leírni aki előcitálta. (Pedig kurva egyszerű lenne bakker!, Üsd be a Google keresőbe.)
Természetesen ezt már más nem követheti, mint a kommunistázás, majd a metéltkém megszólítás. S mint a villám, már megy is a cigányozás! Óriási fordulat!
Majd némiképp szelídülnek a felek s hozzászólók, mert csak kretének, dilisek, idegbajosak és ruszki ügynökök a kiszórt s kiaggatott címkék. Ja! Putyin bérenc.
Majd kemény vízió jön. A kormány behívja a ruszki tankokat és az LMP vezetőihez kiszáll a NAV! Eddig "jó"? Inkább félelmetes.
Természetesen jön egy újabb valaki, aki belehúzza a történetbe az USA-t Obamástul, Trumpostul, meg nem vagyunk ugye szabad ország, az USA meg nem világmegmentő, de a KGB nem ugyanaz mint a SIAé.
A képzavarok nem az enyémek, csak nem bogozom ki.
Természetes, hogy a vita hevében sokszor feldobódik, az LMP nem létező párt. Boldogok a lelki szegények -ezt most én teszem hozzá- mert ha nem létező, akkor ki is kezdeményezi a népszavazást, meg akkor mi a faszért tépik itt egymást a koránt sem hívek? Az nemigen derül ki, ki kinek s minek híve?
Majd azt is megtudom, lófaszt kell minden csip-csup ügyért népszavazás, azért van a kormány, hogy megoldja az ügyeket, különben meg az LMP csak momentán a Momentumtól szart be és azt akarja beelőzni. De az egész népszavazási marhaságot rövidre lehet zárni, ha a begyűjtendő aláírások számát a kormány felemeli a duplájára.
Mikor megtudom, hogy Orbán Merkel csicskája, Merkel meg orosz ügynök s ennek okán az egészet az USA tolja hátulról, az LMP meg túl a bringát, de nem lesz népszavazás, mert nemzetközi szerződésről nem lehet, viszont a fentebbiek okán Orbán visszalép és rábaszik ... kicsit besokallok!
S ez így megy, így megy, tovább, tovább! Több száz hozzászólás áll ebbe bele ...
Ebben az országban, valakik, meg az agyuk is, nagyon szétszóródtak. Nagyon!

4 megjegyzés:

  1. Szerintem nem csak szétszóródtak...

    VálaszTörlés
  2. Válaszok
    1. Lehet, Nagy Bandó Andrásnak van igaza, ő nagyon mulatságosnak tartja a mostani politikusokat s jókat röhög rajtuk.

      Törlés